nadal-french-open-2011-stoiximaΣτα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται σήμερα ο τζίρος των στοιχημάτων στο ανταλλακτήριο της Betfair, όσον αφορά το νικητή του φετινού Roland Garros που διεξάγεται αυτές τις μέρες. Φαβορί για τον τίτλο του French Open 2011 παραμένει ο Rafael Nadal με σημαντική όμως άνοδο της απόδοσης του στοιχήματός του. Όπως βλέπουμε στο γράφημα το στοίχημα ξεκίνησε να ανταλλάσσεται στο 1.60 περίπου πριν αρχίσει το τουρνουά τέννις, για να σημειώσει νέες υψηλές τιμές με την πάροδο του χρόνου. Η υψηλότερη απόδοση που ταιριάστηκε στοίχημα ήταν 3.50 (€74), ενώ αυτή τη στιγμή η απόδοση έχει διορθώσει ακριβώς στο προηγούμενο [intlink id=”1619″ type=”post”]επίπεδο αντίστασης που τώρα μετατρέπεται σε στήριξη[/intlink]. Δε θα είναι έκπληξη εάν η απόδοση επιστρέψει πάνω από 3.00 τις επόμενες μέρες.

djokovic-french-open-2011-stoiximaΑντίθετα, η απόδοση του στοιχήματος στην περίπτωση του Novak Djokovic σημειώνει χαμηλότερες τιμές, επιβεβαιώνοντας την πτωτική τάση της απόδοσης, έχοντας κατρακυλήσει από διψήφιο νούμερο μέχρι το 2.30 που ήταν και η χαμηλότερη ταιριασμένη τιμή. Ο Djokovic αποτελεί το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο του Roland Garros, ενώ τρίτος ακολουθεί ο Roger Federer, στον οποίο οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν με απόδοση 16 το πρωί της 25ης Μαΐου. Το τουρνουά τέννις ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου με τον τελικό ανδρών, ενώ μια μέρα νωρίτερα όπως συμβαίνει συνήθως θα διεξαχθεί ο τελικός γυναικών.

lay-nadal-roland-garros-2011

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.