Kenny DalglishΜε το μέλλον του Kenny Dalglish να είναι ακόμα αβέβαιο, οι παίκτες της Liverpool θα μπούνε στο Craven Cottage για να αντιμετωπίσουνε τη Fulham ευελπιστώντας να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες του υπηρεσιακού προπονητή να κρατήσει τη θέση του, ξεπερνώντας εκ νέου την πέμπτη Tottenham και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την τέταρτη Manchester City. Το κίνητρο δίνει ευκαιρία για προγνωστικά.

Τα δημοσιεύματα των εφημερίδων της τελευταίες ημέρες ισχυρίστηκαν πως η επιθυμία του Dalglish να έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές, φαίνεται πως είναι ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωσή του ως μόνιμου προπονητή, αλλά σίγουρα η προοπτική να αποχωρήσει από το Anfield εάν καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στους Reds (είτε του Europa League είτε του Champions League) είναι κάτι που ουδείς θέλει να σκέφτεται.

Για να το καταφέρει αυτό η ομάδα του Dalglish καλείται να κερδίσει τη «μάχη» από την Tottenham (η οποία έχει έναν βαθμό κι έναν αγώνα περισσότερο) και την οποία υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα στο Anfield, για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League – παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά.

Η Fulham ζει τη δική της αναγέννηση από την ημέρα που μπήκαμε στο 2011, κυρίως χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της εντός έδρας που της έχουν αποφέρει έξι νίκες και μια ισοπαλία. Μια ακόμα νίκη, θα σημάνει την ισοφάριση του ρεκόρ του συλλόγου στην Premier League – με τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Craven Cottage – κάτι που τελευταία σημειώθηκε στις αρχές του 2006.

Αξίζει να αναφερθεί πως το τελευταίο ταξίδι της Liverpool στο Craven Cottage κατέληξε σε ήττα 3-1, τον Οκτώβριο του 2009. Ωστόσο, αυτή ήταν η μοναδική ήττα των Reds στις επτά πιο πρόσφατες συναντήσεις των δυο ομάδων. Μάλιστα, η Fulham απέτυχε να σκοράρει στις έξι εξ αυτών! Επιπλέον, η ομάδα του Dalglish είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Premier League που έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος μέσα στο 2011 (17) με τον Dirk Kuyt να έχει πετύχει οκτώ γκολ στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Fulham – Liverpool  Να Σκοράρουν Και Οι Δυο Ομάδες

1,80

Dirk Kuyt      Να Σκοράρει Στον Αγώνα

3,40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).