premier-league-prognostikaΤρεις στροφές πριν από το φινάλε της Premier League και, αν μη τι άλλο, οι στοιχηματικές ευκαιρίες υπάρχουν. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκάθαρους στόχους και είναι το φαβορί σχεδόν όπου κι αν αγωνίζονται, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Στην πρώτη περίπτωση ανήκει η Wigan στη δεύτερη η Sunderland.

Το Villa Park είναι σαν… δεύτερο σπίτι για τη Wigan που δεν έχει ηττηθεί ποτέ εκεί σε αγώνα πρωταθλήματος (δυο ισοπαλίες και τρεις νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ). Και θα θέλει όσο τίποτε άλλο να διευρύνει τη συγκεκριμένη παράδοση εάν θέλει να διατηρήσει ή και να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής της. Μια νίκη πιθανότατα τη βγάλει και εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά τα όρια μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας είναι… σχεδόν αόρατα.

Οι ουδέτεροι δεν έδιναν ιδιαίτερες πιθανότητες σωτηρίας στη Wigan όταν ήταν στην τελευταία θέση κι ενώ απέμεναν έξι αγωνιστικές για το φινάλε. Ωστόσο, η εκτός έδρας νίκη επί της Blackpool και η ισοπαλία κόντρα στη φορμαρισμένη Everton, σαφώς δίνουν ελπίδες στην ομάδα του Roberto Martinez. Οσο περίεργο κι αν είναι, μόνο σε ένα από τα 11 προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ της Aston Villa και της Wigan βγήκε νικητής ο γηπεδούχος! Η Villa, από την πλευρά της, θα θέλει να αναστρέψει αυτή την παράδοση προκειμένου να σφραγίσει την παραμονή της και να βάλει πλώρη για την πρώτη 10άδα.

Ο Steve Bruce είχε ξεκινήσει τη θητεία του στη Sunderland με μια νίκη επί της Bolton σε αγώνα πρωταθλήματος. Ανάλογο αποτέλεσμα θα σημάνει την παραμονή των «Μαύρων Γατών» στην Premier League, αλλά και θα του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του. Ωστόσο, με εννέα ήττες στα 11 τελευταία παιχνίδια της, η Sunderland έχει βρεθεί κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, από εκεί που διεκδικούσε έξοδο στο Europa League. Κι αν οι πολλές απουσίες στην επίθεση οφείλονται για τη μικρή συγκομιδή γκολ, τι να πει και η άμυνα, που έχει δεχθεί 28 γκολ στο διάστημα αυτό;

Η Bolton ιδιαίτερους στόχους δεν έχει, πέραν του να τερματίσει στην έβδομη θέση, κάτι που ζήτησε ο Owen Coyle, στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στον πάγκο. Αλλωστε, την πρώτη του νίκη στην Premier League ο Coyle την πανηγύρισε κόντρα στη… Sunderland! Μπορεί η Bolton να έρχεται από δυο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες – από Fulham και Blackburn – αλλά μέσα στο Reebok τα πηγαίνει περίφημα, καθώς έχει πέντε διαδοχικές επιτυχίες! Ειδικά εάν αγωνιστεί ο, δανεικός από την Chelsea, Daniel Sturridge (επτά γκολ σε εννέα αγώνες με τους Trotters) ο άσος δεν χαλάει. Πόσο μάλλον όταν για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζονται ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Aston Villa – Wigan  X2 (Δ)

1,95

Aston Villa – Wigan  1-1 (ΑΣ)

8,0

Bolton – Sunderland 1

1,72

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).