Howard Webb refereeΛοιπόν, αυτό είναι που λέει ο Sir Alex Ferguson η «ώρα του γλεντιού». Μια εξασθενημένη Manchester United φιλοξενεί μια αναγεννημένη Chelsea στο Old Trafford, σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να καθορίσει τον τίτλο στην Premier League. Κανένα άγχος… Αλλά ο διαιτητής Howard Webb δείχνει το δρόμο για τα προγνωστικά!

Μια νίκη για τη United θα σημάνει την κατάκτηση του 19ου τίτλου πρωταθλήματος – αριθμός ρεκόρ. Τρεις βαθμοί για την Chelsea, θα την φέρουν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα την βάλουν σε θέση οδηγού για να διατηρήσει το στέμμα στην Premier League για μια ακόμα χρονιά

Με την αγωνία να ανεβαίνει στο κατακόρυφο σε μια αξιοθαύμαστη σεζόν, η ομάδα του Carlo Ancelotti έχει καταφέρει να μειώσει μια διαφορά της τάξεως των 15 βαθμών σε διάστημα 10 εβδομάδων, μια ανατροπή που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά μετά τη νίκη 2-1 επί της United στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τον Μάρτιο.

Η United θα βασιστεί εκ νέου στις εντυπωσιακές εντός έδρας επιδόσεις της για να κάμψει την αντίσταση του Λονδρέζικου συλλόγου. Οι παίκτες του Ferguson, που κέρδισαν την Chelsea εντός (2-1) κι εκτός έδρας (1-0) για τα προημιτελικά του Champions League τον περασμένο μήνα, έχουν συλλέξει 49 από τους 51 πιθανούς βαθμούς μέσα στο Old Trafford φέτος και είναι αήττητοι εκεί από τον Απρίλιο του 2010.

Εκείνη η ήττα είχε ως θύτη την… Chelsea, η οποία είχε τότε προσπεράσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία κι ενώ απέμεναν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος, φτάνοντας στο νταμπλ. Κι ενώ υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος παίζει το κεφάλι του, οι Blues έχουν οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους. Πράγματι «ώρα για γλέντι».

Η Chelsea έχει κερδίσει και στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος τη Manchester United, αλλά στα 15 τελευταία παιχνίδια στο Old Trafford έχει κρατήσει μόλις μια φορά απαραβίαστη την εστία της! Επιπλέον, κανένας αντίπαλος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο γήπεδο αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Και το σημαντικότερο στοιχείο: Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Howard Webb, ο οποίος έχει δώσει τρία πέναλτι στη Manchester United στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Old Trafford και υπό τη… σφυρίχτρα του οποίου οι Red Devils έχουν κερδίσει και τα επτά ματς που έχουν δώσει στο «Θέατρο των Ονείρων»!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Manchester United – Chelsea          1

2,30

Manchester United – Chelsea          Να Σκοράρουν Και Οι Δυο Ομάδες

1,83

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).