Ο Carlos Tevez αναμένεται να παραμείνει στην Manchester City για, τουλάχιστον, μια χρονιά ακόμη, σύμφωνα με τις τελευταίες αποδόσεις των bookmaker και παρά τα όσα δηλώνει ο Αργεντινός κατά καιρούς.

Ο… κουτσομπόλης παίκτης των «Citizens» έβαλε τον εαυτό του πάνω σε… κρεβάτι με καρφιά, μετά τα αρνητικά σχόλια που έκανε στην τηλεόραση της Αργεντινής για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην Αγγλία. Παρά το ότι κάνει πράγματα και θαύματα εντός αγωνιστικών χώρων, ο επιθετικός δεν έχει μπορέσει να εγκλιματιστεί σε μια χώρα στην οποία αγωνίζεται από το 2006.

«Δεν υπάρχει κάτι να κάνω στο Manchester. Εξακολουθώ να μην μιλάω καλά Αγγλικά. Όταν το συμβόλαιό μου ολοκληρωθεί (σε τρία χρόνια), δεν πρόκειται να γυρίσω ξανά στο Manchester, ούτε καν για διακοπές», σχολίασε στο «Playfutbol».

Οι αποδόσεις για να παραμείνει ο Tevez εκεί που βρίσκεται όταν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι είναι στο 1,55. Πολλές φορές έχει αναφερθεί στο πόσο του λείπει η οικογένειά στο στη Λατινική Αμερική και η επιστροφή του ικανού επιθετικού στην Boca Juniors προσφέρεται στο 4,0.

Carlos-Tevez-Manchester-City

Η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης Inter, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει συνδεθεί με τον Tevez και μια μετακίνησή του στους Nerazzurri προσφέρεται επίσης στο 4,0. Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως η ευρωπαϊκή του περιπέτεια θα ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια και μπορείτε να ποντάρετε μια μεταγραφή του στη Real Madrid σε απόδοση 5,0.

«Θα σταματήσω από την Ευρώπη σε τρία χρόνια. Χρειάζεται τεράστια ψυχική προσπάθεια για να το κάνω αυτό, αλλά στα 31 μου, θα τελειώσω από την Ευρώπη», δήλωσε ο Tevez στην Αγγλική εφημερίδα «News of the World» το Σαββατοκύριακο.

Υψηλότερες αποδόσεις για να αποκτήσουν τον Tevez δίνουν οι Chelsea (10,0), Barcelona (15,0) και Juventus (15,0).

Από την ημέρα που μετακόμισε στην Αγγλία το 2006 για λογαριασμό της West Ham United, ο 27χρονος επιθετικός έχει κερδίσει μισή ντουζίνα διακρίσεις. Ο Tevez ήταν καταλυτικός στην παραμονή των «Hammers» στην Premier League κατά τη διάρκεια της μοναδικής του σεζόν στο σύλλογο, και στη συνέχεια κατέκτησε δυο διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος, το Carling Cup και το Champions League με τη φανέλα της Manchester United.

Η μεταγραφή του στη Manchester City το 2009 δημιούργησε σάλο, ωστόσο ο ίδιος ο Tevez ολοκλήρωσε τη συλλογή του των εγχώριων τίτλων, κατακτώντας με τους «Citizens» το FA Cup τον περασμένο μήνα.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).