Logo_Copa_America_2011Ξεχάστε τη Βραζιλία και την Αργεντινή, που προσφέρονται ήδη σε χαμηλές αποδόσεις. Εχουμε επιλέξει δυο διαφορετικές αγορές στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε ενόψει της διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

Το Copa America της Νοτίου Αμερικής ξεκινάει την 1η Ιουλίου με την διοργανώτρια Αργεντινή (1,95) να βρίσκεται πρώτη στις αποδόσεις προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο. Τα δυο «μεγάλα ονόματα» της ηπείρου φυσιολογικά προβλέπεται να κυριαρχήσουν, με την κάτοχο Βραζιλία (3,00) να θέλει να επανέρθει μετά την αποτυχία του περυσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, διατηρώντας το στέμμα της Λατινικής Αμερικής.

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, υπάρχουν και δυο ακόμα αγορές στις οποίες μπορούμε να βάλουμε τα χρήματά μας, προσμένοντας σε ένα ενδιαφέρον τουρνουά.

Να κατακτήσει το Copa America η Ουρουγουάη @ 12,00

Δώδεκα μήνες μετά την εξαιρετική της πορεία στη Νότια Αφρική, η 14 φορές νικήτρια ευελπιστεί να πάρει τον πρώτο της τίτλο από το 1995. Ο εξαιρετικός τεχνικός Oscar Tabarez κατάφερε να βγάλει από τους παίκτες τον καλύτερό τους εαυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και κόντρα στους δυο «μεγάλους» της ηπείρου.

Εχοντας κληρωθεί σε όμιλο με τη Χιλή, το Μεξικό και το Περού, μπορείτε να ποντάρετε την Ουρουγουάη στο 2,375 για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και στο χαμηλότερο 1,071 για να προκριθεί στα προημιτελικά. Λαμβάνοντας υπόψη τον γαλαξία αστέρων που έχει στο ρόστερ και με τον Tabarez να είναι εκ νέου στον πάγκο, σίγουρα υπάρχει προοπτική για να φτάσει η Ουρουγουάη στον τελικό και, γιατί όχι, να τον κερδίσει.

Να βγει πρώτος σκόρερ ο Falcao @ 11,00

Ο στόχος της Chelsea, Falcao, είχε μια εκπληκτική σεζόν με την Porto την οποία «σημάδεψε» με το νικητήριο γκολ στον τελικό του Europa League. Η Κολομβία είναι εκ των αουτσάιντερ (23,00) για να κατακτήσει το Copa America αλλά ο Falcao μπορεί να βρει αρκετές φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στον όμιλο απέναντι σε Βολιβία και Κόστα Ρίκα.

Ο Falcao είναι πίσω από τους Lionel Messi (3,80), Neymar (8,00) και Carlos Tevez (9,00) στην αγορά Πρώτος Σκόρερ. Σε απόδοση 11,00 αξίζει ένα ποντάρισμα μόνος του.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).