Κι ενώ τα under συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση και να μοιράζουν χρήματα στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων, οι δυο “μεγάλοι” της Νότιας Αμερικής συνεχίζουν να κυριαρχούν στις αποδόσεις του Copa America.

Αργεντινή και Βραζιλία παραμένουν, σύμφωνα με τους bookmakers τα φαβορί για να κατακτήσουν το Copa America μετά τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας. Και οι 12 ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση έδωσαν από μία παράσταση και μόνο δύο κατάφεραν να κερδίσουν. Και δεν ήταν ούτε η Αργεντινή (1-1 με τη Βολιβία) ούτε η Βραζιλία (0-0 με τη Βενεζουέλα)… Η απόδοση για την παρέα του Lionel Messi, που έχει να κατακτήσει τον τίτλο από το 1993, ανέβηκε στο 2,05. Η κάτοχος του τίτλου, Βραζιλία, ανέβηκε, επίσης, στο 3,10, καθώς η “Selecao” θα προσπαθήσει να κάνει… χατ-τρικ στο Copa America.

Η προσοχή στις άμυνες και τα χαμηλά σκορ ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε στα πρώτα έξι παιχνίδια της διοργάνωσης, καθώς τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Το 2-1 της Χιλής επί του Μεξικού ήταν ο πρώτος αγώνας στον οποίο επαληθεύτηκε το over 2,5 γκολ, επιδόσεις που έφεραν στο νου πολλών τις αντίστοιχες περυσινές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Μόλις δύο από τις πρώτες 16 αναμετρήσεις του Μουντιάλ του 2010 έληξαν με over 2,5 γκολ!

Η Ουρουγουάη (@ 9,00), που έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπεσε από το 12,00, παρά το ότι και αυτή έμεινε στην ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι της (1-1 με το Περού). Η Χιλή (@ 9,00) και η Κολομβία (@ 26,00) είναι οι μοναδικές χώρες που κατάφεραν να πάρουν τρεις βαθμούς εξ ου και η πτώση στις αποδόσεις τους.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κολομβία τα ξημερώματα της Πέμπτης και οι bookies προβλέπουν, φυσιολογικά, νίκη των διοργανωτών (@ 1,30). Η “Albiceleste” είναι στο @ 1,30 για να τερματίσει πρώτη στον 1ο Ομιλο ενώ η Κολομβία είναι στο @ 3,25. Η Κόστα Ρίκα, που ηττήθηκε από την Κολομβία, είναι το πλέον αουτσάιντερ για να πάρει το τρόπαιο, στο @ 150,0.

Πολλοί παίκτες στοιχημάτισαν στη νίκη της Παραγουάης στο παιχνίδι με τον Ισημερινό, αλλά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Η Βραζιλία (@ 1,40) παραμένει, πάντως, το φαβορί για την πρώτη θέση στον 2ο Ομιλο, αν και όλες οι ομάδες ισοβαθμούν έχοντας από έναν βαθμό.

Το Μεξικό παραλίγο να κάνει τη ζημιά στη Χιλή, αλλά η έκπληξη – βάσει των όσων προηγήθηκαν στην προετοιμασία της “El Tri” ενόψει της διοργάνωσης – δεν ολοκληρώθηκε. Μετά την ήττα, η απόδοση στο Μεξικό έφτασε στο 201,0 για να σηκώσει το τρόπαιο.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version