souidia-iaponia-papoutsiaΟι 3 αγώνες που θα μας απασχολήσουν είναι οι Fukuoka – Kofu, Cerezo Osaka – Kashiwa και Syrianska – Goteborg από τα πρωταθλήματα Ιαπωνίας και Σουηδίας αντίστοιχα. Ο λόγος που ξεχώρισα τους συγκεκριμένους αγώνες εν μέσω θερινής περιόδου με περιορισμένο ενδιαφέρον για online στοίχημα, είναι κυρίως οι μεταβολές αποδόσεων κάποιων ομάδων σε συνδυασμό με μεγάλα στοιχήματα αλλά και η προτίμηση αρκετών tipsters σε ξενόγλωσσα στοιχηματικά sites.

Fukuoka – Kofu

fukuoka-apodosi-stoixima-grafima-betfairΣτον αγώνα μεταξύ Fukuoka και Kofu ενδιαφέρον παρουσιάζει το γράφημα της ομάδας Fukuoka. Η απόδοση αρχικά ήταν περίπου 4.00 αλλά συνεχώς από εκείνη τη στιγμή πέφτει πλησιάζοντας το 3.50. Σε εκείνη την απόδοση μάλιστα ταιριάστηκε στοίχημα των €1,250 όπως γίνεται αντιληπτό από το γράφημα της μεταβολής απόδοσης του ανταλλακτηρίου της Betfair. Μάλιστα η απόδοση συνεχώς σημειώνει νέα χαμηλά και χαμηλότερες υψηλές τιμές, δείγμα της προτίμησης των παικτών υπέρ της ομάδας από την Ιαπωνία. Εάν η μεταβολή της απόδοσης εξακολουθήσει δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί, καθώς η τιμή του 3.50 συνήθως είναι ένα επίπεδο όπου συχνά βρίσκει στήριξη η οποιαδήποτε τάση, είτε πτωτική είτε ανοδική. Εντούτοις η πίεση από τους backers είναι ορατή καθώς δε χωράει αμφιβολία πως ελέγχουν την αγορά από την αρχή του στοιχήματος.

Cerezo Osaka – Kashiwa

kashiwa-apodosi-stoixima-grafima-betfairΣτο δεύτερο αγώνα από το πρωτάθλημα Ιαπωνίας ενδιαφέρουσα εξέλιξη παρατηρείται στο γράφημα της μεταβολής απόδοσης της ομάδας της Kashiwa. Αν και η Kashiwa δεν είναι φαβορί απέναντι στην Cerezo Osaka, παρόλα αυτά δείχνει να προτιμάται στα προγνωστικά από αρκετούς ξένους tipsters, οι οποίοι ποντάρουν στη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας. Ακόμα και μια απλή ματιά στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ιαπωνίας αρκεί για να διαπιστώσουμε πως η Kashiwa βρίσκεται στην πρώτη θέση, έναντι της 13ης όπου παλεύει να κρατηθεί η Cerezo Osaka. Αυτή η τάση υπέρ της Kashiwa αποτυπώνεται και στο γράφημα της απόδοσης του στοιχήματος, όπου ξεχωρίζει το στοίχημα των €15,000 που έριξε την απόδοση από 3.25 στο 3.00. Εάν εμπιστευθούμε τα μεγάλα πονταρίσματα – και συχνά έξυπνο χρήμα – τότε η απόδοση της Kashiwa πρέπει να κρύβει value.

Syrianska – Goteborg

goteborg-apodosi-stoixima-grafima-betfairΟ τρίτος και τελευταίος αγώνας του οποίου οι μεταβολές αποδόσεων παρουσιάζουν ενδιαφέρον προέρχεται από το πρωτάθλημα Σουηδίας. Αν και δεν εμφανίζεται κάποιο από τα παραπάνω τρανταχτά παραδείγματα ξεκάθαρης προτίμησης των παικτών, γίνεται εύκολα αντιληπτή ωστόσο η ανοδική τάση που υφίσταται στο στοίχημα υπέρ της Goteborg. Με διαρκώς υψηλότερα χαμηλά και επίπεδο αντίστασης (2.26) που όλα δείχνουν πως θα καμφθεί, δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε αυτήν την περίπτωση τον έλεγχο δείχνει να παίρνουν οι layers της Goteborg. Αν και πιο επίφοβη μια πρόβλεψη σε αυτόν τον αγώνα συγκριτικά με τους δύο παραπάνω του πρωταθλήματος Ιαπωνίας, το γράφημα της μεταβολής απόδοσης της Goteborg είναι το τρίτο που ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως περισσότερη μελέτη γύρω από τον αγώνα του πρωταθλήματος Σουηδίας να φανερώσει περισσότερες πληροφορίες και να οδηγήσει σε καλύτερη επιλογή στοιχήματος.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.