chile-mexico-copa-america-stoixima-apodosiΣημαντική άνοδος αποδόσεων παρατηρείται στο στοίχημα της Ουρουγουάης και Χιλής στο Copa America, ενώ η πτώση απόδοσης της Fredrikstad στο στοίχημα του πρωταθλήματος Νορβηγίας αποτελεί σήμερα το πρωί τη μεγαλύτερη μεταβολή αποδόσεων όσον αφορά τους υπόλοιπους αγώνες ποδοσφαίρου που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Οπωσδήποτε η μεταβολή που τραβάει την προσοχή είναι η άνοδος από 1.5 στο 1.7 της Χιλής, αν και αρχικά είχε σημειωθεί σημαντική πτώση σύμφωνα με το γράφημα της απόδοσης στοιχήματος στο ανταλλακτήριο της Betfair. Η πτώση ενδεχομένως να οφείλεται στην είδηση περί αποκλεισμού 8 παικτών από την ομάδα του Μεξικού λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, κάτι που συνέβη πριν 5 μέρες και συμβαδίζει με την εικόνα του γραφήματος. Ωστόσο αρκετοί tipsters πιστεύουν ότι η απόδοση του Μεξικού είναι μεγάλη και προτιμούν το διπλό για τα προγνωστικά τους. Προσωπικά θα επέλεγα να στοιχηματίσω κατά του άσσου στον αγώνα Χιλή – Μεξικό.

uruguay-peru-apodosi-stoixima-grafimaΣτον άλλο αγώνα του Copa America, η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει το Περού. Η απόδοση του στοιχήματος στον άσσο έφτασε μέχρι το 1.38 για να αποκτήσει ανοδική τάση φέρνοντας την απόδοση κοντά στο 1.50. Παρόλα αυτά τα διάφορα προγνωστικά ποδοσφαίρου που υπάρχουν στο διαδίκτυο προτιμούν τη χαμηλή απόδοση της Ουρουγουάης, γεγονός που δεν συμβαδίζει με το γράφημα της απόδοσης. Με άλλα λόγια εάν όλοι ακολουθούσαν τα προγνωστικά υπέρ του μεγάλου φαβορί της αναμέτρησης, θα έπρεπε η απόδοση να πέφτει ή τουλάχιστον να μην ανεβαίνει. Δύο μεγάλα στοιχήματα (πάνω από €10Κ) τοποθετήθηκαν αρχικά υπέρ της Ουρουγουάης, αλλά από εκεί κι έπειτα είναι προφανές πως οι layers έχουν τον έλεγχο της αγοράς και θα με έπειθαν να στοιχηματίσω εναντίον της Ουρουγουάης. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως θα απουσιάσουν δύο δυνατοί επιθετικοί παίκτες του Περού, σύμφωνα με το Allfootballtips.com.

Fredrikstad-Tromso-apodosi-stoixima-grafimaΑφήνοντας το Copa America, στο πρωτάθλημα Νορβηγίας διεξάγεται ο αγώνας Fredrikstad – Tromso, στον οποίο η γηπεδούχος ομάδα φαίνεται να προτιμάτε ως επιλογή για στοίχημα από πολλούς παίκτες. Κάτι τέτοιο γίνεται αντιληπτό από την πτωτική πορεία της απόδοσης του στοιχήματός της, έχοντας πέσει στο 2.20 από 2.40 που ανταλλάσσονταν αρχικά. Σε αυτήν την περίπτωση οι backers έχουν τον πρώτο λόγο, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τα προγνωστικά σε ξενόγλωσσα sites. Σύμφωνα με τα προγνωστικά μάλιστα του Worldpicks.eu, η Tromso δε θα έχει στη διάθεσή της τον αρχηγό και top σκόρερ Sigurd Rushfeldt, κάτι που θα οδηγήσει πιθανόν σε περαιτέρω πτώση της απόδοσης, μόλις κυκλοφορήσει η πληροφορία στους υπόλοιπους παίκτες του στοιχήματος. Απομένει να δούμε εάν πράγματι η Fredrikstad θα επαληθεύσει τις προβλέψεις.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.