Logo_Copa_America_2011Το ποντάρισμα στα under έχει αποδειχθεί εξαιρετικά προσοδοφόρο στο Copa America μέχρι στιγμής και οι σημερινοί αγώνες δείχνουν πως το σερί θα συνεχιστεί. Το σίγουρο είναι πως οι bookmakers για την ώρα έχουν αποτύχει οικτρά στη διαμόρφωση των αποδόσεων.

Οι παίκτες του στοιχήματος δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην ισοπαλία στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με το Περού, κρίνοντας βάσει των όσων έχουν συμβεί μέχρι τώρα στο Copa America. Τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια, τα οποία ολοκληρώθηκαν όλα με under 2,5 γκολ. Το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, η Ουρουγουάη, καλείται να μην έχει την τύχη των Αργεντινής και Βραζιλίας που “κόλλησαν” στις ισοπαλίες.

Δεν αποτελεί έκπληξη που η ομάδα του Oscar Tabarez είναι στο @ 1,45. Η – μια ακόμα – βαρετή ισοπαλία δίνεται στο @ 3,85 ενώ σε αυτούς που θα ποντάρουν στο τρίτο 0-0, η απόδοση είναι στο @ 8,25. Το Περού παραμένει αήττητο στο εναρκτήριο παιχνίδι του Copa America από το 1991 και την τελευταία φορά που αντιμετώπισε σε επίσημο ματς την “Celeste” την κέρδισε 1-0, το 2009. Το under 2,5 γκολ @ 1,65 δείχνει η πιο λογική επιλογή.

Το άλλο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Χιλή και το Μεξικό, αναμένεται να είναι εξίσου “κλειστό”. Η Χιλή, μπορεί να έχασε τον Marcelo Bielsa από τον πάγκο της, ωστόσο παραμένει μια ομάδα με αρκετό ταλέντο στις τάξεις της, προεξέχοντος του Alexis Sanchez, μήλο της έριδος πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από την άλλη, το Μεξικό δεν πήγε στην Αργεντινή με ό,τι καλύτερο διαθέτει γι’ αυτή τη διοργάνωση, ενώ και η προετοιμασία για το Copa America ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Στην αποστολή συμμετέχουν κυρίως παίκτες από την Under-22 ενώ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά οκτώ ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν για εμπλοκή σε ροζ σκάνδαλο.

Η Χιλή προσφέρεται στο @ 1,65 μια απόδοση αρκετά καλή δεδομένων των συνθηκών του αγώνα και της κατάστασης στο Μεξικό. Ο Sanchez είναι στο @ 5,25 για να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ενώ ο Giovani dos Santos, ένα από τα λίγα “ονόματα” της “el tri” προσφέρεται στο @ 11,50 για να βρει πρώτος δίχτυα.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).