Arsene-Wenger-old-traffordΟι αποδόσεις εξακολουθούν να αλλάζουν, με τον Professor να νιώθει την κρύα λεπίδα του τσεκουριού στο λαιμό του μετά των διασυρμό των “Gunners” με 8-2 στο Old Trafford. Ωστόσο, ο Steve Kean παραμένει το φαβορί για να αποχωρήσει πρώτος.

Θα μπορούσατε να δείτε τις αποδόσεις να πέφτουν καθώς τα γκολ έπεφταν βροχή στην αναμέτρηση της Manchester United με την Arsenal την Κυριακή. Στο φινάλε του εξευτελιστικού 8-2, η απόδοση για την αποχώρηση του Arsene Wenger έπεσε στο 5,50 από το 7,0 κι ενώ πριν από μερικές ημέρες ήταν στο 11,0 για να γίνει ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα χάσει τη θέση του!

Όπως ήταν αναμενόμενο – και δεδομένου του μεγέθους του διασυρμού – οι bookies δεν έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσουν αγορά με ονομασία: “να βγάλει τη σεζόν ο Wenger”, στην οποία βρίσκεται στο 1,61 να αποχωρήσει από το Emirates πριν από τον Μάιο και στο 2,20 για να παραμείνει και στα 38 παιχνίδια της Premier League! Με τους “Gunners” να βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, θα βρείτε τους βορειολονδρέζους στο 2,75 να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και στο 1,40 να βρεθούν εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Arsenal είναι στο 3,75 για να κερδίσει κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν και στο, εξαιρετικά χαμηλό, 1,25 για να επεκτείνουν την “ανομβρία” τους σε τρόπαια για ακόμα έναν χρόνο.

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 έρχεται σε μια καλή στιγμή για τον Γάλλο τεχνικό και, με μερικές καλές μεταγραφές και μια αναμενόμενη ευρεία εντός έδρας νίκη επί της Swansea στις 10 Σεπτεμβρίου, αυτές οι αποδόσεις θα μπορούσαν ξανά να αλλάξουν.

Ποιοι είναι, όμως, οι τρεις προπονητές που έχουν το χαρακτηρισμό του φαβορί για να αποχαιρετήσουν πρώτοι τους πάγκους των ομάδων τους;

Steve-Kean-Blackburn-RoversSteve Kean (Blackburn Rovers) @ 1,67

Εχοντας πέσει από το 1,83 που ήταν την περασμένη εβδομάδα, ο Σκοτσέζος είναι κάτω από έντονη πίεση μετά και την εντός έδρας ήττα από την Everton που άφησε τους Rovers στην τελευταία θέση. Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Blackburn, κόντρα στη Fulham, ίσως καθορίσει τη μοίρα του.

Neil Warnock (QPR) @ 5,0

Ο βετεράνος προπονητής ήταν στο 2,0 πριν από λίγο καιρό αλλά η νίκη των Rangers επί της Everton του έδωσε πολύτιμο οξυγόνο. Οι ήττες από την Rochdale στο League Cup και από τη Wigan για την Premier League, δεν τον βοήθησαν. Η QPR χρειάζεται ενίσχυση.

Roy Hodgson (West Brom) @ 34,0

Μπορεί να μοιάζει με… déjà vu για τον Hodgson που πριν από 12 μήνες ήταν στην ίδια μοίρα κι ενώ βρισκόταν στον πάγκο του Anfield. Οι “Baggies” έχουν χάσει και τα τρία πρώτα παιχνίδια της περιόδου, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει θαύματα την περασμένη σεζόν στο The Hawthorns, δύσκολα ο δημοφιλής προπονητής θα νιώθει από τώρα πίεση. Εχει την στήριξη των οπαδών και της διοίκησης της WBA, κάτι που δεν συνέβαινε και στη Liverpool.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Ο Πρώτος Προπονητής που θα αποχωρήσει από την Premier Laague:

Steve Kean @ 1,67

Neil Warnock @ 5,0

Arsene Wenger @ 5,50

Steve Bruce @ 10,0

David Moyes @ 13,0

Alan Pardew @ 13,0

Harry Redknapp @ 15,0

Mick McCarthy @ 21,0

Brendan Rodgers @ 21,0

Alex McLeish @ 21,0

Owen Coyle @ 26,0

Roberto Martinez @ 26,0

Roberto Mancini @ 26,0

Andre Villas-Boas @ 26,0

Paul Lambert @ 26,0

Martin Jol @ 34,0

Roy Hodgson @ 34,0

Tony Pulis @ 41,0

Sir Alex Ferguson @ 51,0

Kenny Dalglish @ 51,0

Κανένας προπονητής να μην αποχωρήσει @ 101,0

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).