holdem-manager-logoΑν και είμαι κάτοχος του PokerTracker πολλά χρόνια, προχώρησα στην αγορά του Holdem Manager, λόγω των reviews, του LeakBuster και της επερχόμενης νέας πολλά υποσχόμενης έκδοσης μέσα στο Σεπτέμβριο. Η τιμή του Holdem Manager κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τον ανταγωνιστή του, με το κόστος να ξεκινάει από τα $55 για τα small stakes, $90 για όλα τα stakes του Texas Hold’em και εκτοξεύεται στα $150 για την έκδοση Hold’em και Omaha. Οπωσδήποτε η τελευταία Pro Combo έκδοση όπως ονομάζεται δεν είναι φθηνή, όμως εάν είστε συνδρομητής του DeucesCracked.Com, ενός εκπαιδευτικού site για το πόκερ, θα έχετε έκπτωση. Μάλιστα η έκπτωση είναι μεγαλύτερη από αυτή που προσφέρει το Deucescracked, αφού οι τιμές στις οποίες αναφέρεται είναι οι παλιές κι έτσι γλυτώνετε $50 για την ακριβή έκδοση ($100 τελική τιμή), ενώ αγοράζετε την Pro Version για το Hold’em με 44% έκπτωση ($50)!

Προσφορά DeucesCracked.com για Holdem Manager
Προσφορά DeucesCracked.com για Holdem Manager

Αναζητώντας κάποιο Promo Code, κάποιου εκπτωτικού κουπονιού δηλαδή που θα μου επέτρεπε να αγοράσω το Holdem Manager φθηνότερα, δεν κατάφερνα να βρω κάτι αξιόλογο. Τα περισσότερα λινκς και sites που διαφήμιζαν υποτιθέμενη έκπτωση επί της τιμής, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά affiliate links κι απλά παρότρυναν τους επισκέπτες να γραφτούν σε κάποιο από τα poker rooms που προωθεί το Holdem Manager. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να κάνει νέο λογαριασμό σε π.χ. PartyPoker, TitanPoker ή EverestPoker για να εκμεταλλευτεί τα $100 έκπτωση. Φυσικά το λογαριασμό πρέπει να τον ανοίξει κανείς πατώντας στο συγκεκριμένο λινκ του Holdem Manager. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρία πίσω από το Holdem Manager να εισπράττει προμήθεια όσο εσείς παίζετε – εφ’ όρου ζωής – με αντάλλαγμα να πάρετε δωρεάν το poker software τους. Καθώς δεν ήθελα να επαναλάβω το λάθος που έκανα με την [intlink id=”3951″ type=”post”]προμήθεια που κέρδισε το PokerListings με την εγγραφή μου στο PokerStars[/intlink], τυχαία διάβασα πως το DeucesCracked προσφέρει 30% έκπτωση στην αγορά του Holdem Manager. Πολύ βολικό προσωπικά, καθώς έχω ετήσια συνδρομή στο εκπαιδευτικό site!

Η συνδρομή στο DeucesCracked ξεκινάει από $29 το μήνα και κατεβαίνει στα $23/μήνα στην περίπτωση της ετήσιας συνδρομής. Ακόμα όμως και η συνδρομή για ένα και μόνο μήνα, σας κατατάσσει ως premium συνδρομητή της εκπαιδευτικής ιστοσελίδες για το πόκερ, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτείτε την προσφορά. Έτσι με $29 στο DeucesCracked αγοράζετε με $50 το Holdem Manager (έκδοση Pro) και μπορείτε να κατεβάσετε ΟΛΑ τα βίντεο του DeucesCracked κατά τη διάρκεια του μήνα. Τα βίντεο του DeucesCracked δεν είναι προστατευμένα με DRM ή άλλες τεχνικές – όπως π.χ. στην περίπτωση των CardRunners – που σημαίνει πως μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο και να τα παρακολουθήσετε όπου και όποτε θέλετε εσείς, χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αρκεί να έχετε άφθονο χρόνο να επενδύσετε στην παρακολούθηση των βίντεο, αφού ακόμα κι αν προτιμήσετε μόνο τα καλύτερα βίντεο σύμφωνα με τα reviews, θα χρειαστείτε πολλές ώρες.

Στο site του DeucesCracked οι τιμές που αναφέρονται για το Holdem Manager είναι οι παλαιότερες, με αποτέλεσμα η αναγραφόμενη έκπτωση να είναι τελικά μεγαλύτερη σε ποσοστιαία κλίμακα, αφού το τελικό ποσό παραμένει αυτό που αναγράφεται. Αν και ήμουν επιφυλακτικός κατά την παραγγελία εάν κατά πόσο θα ισχύσει η τιμή, το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσω το serial number για το Holdem Manager δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Τόσο το Holdem Manager όσο και το PokerTracker επιτρέπουν τη χρήση του software τους σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας μέσω DeucesCracked.com
Ολοκλήρωση Παραγγελίας μέσω DeucesCracked.com

Αφού εγκλιματιστώ με το Holdem Manager software, θα είναι χρήσιμη μια σύγκριση μεταξύ των δύο κορυφαίων poker tracking και analysis software, όπως και ένα review για το LeakBuster.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.