espanyol-getafe-stoixima-grafima-betfairΗ απόδοση του στοιχήματος για νίκη της Espanyol έναντι της Getafe πραγματοποίησε σημαντική άνοδο από το 2.10 στο 2.30 με ταυτόχρονη αύξηση τζίρου. Σχεδόν €50,000 τοποθετήθηκαν προφανώς κατά/lay της ομάδας της Espanyol, αν κρίνουμε από τη μεταβολή της απόδοσής της. Είναι φανερό από το γράφημα της απόδοσης στο ανταλλακτήριο της Betfair, πως οι layers έλεγξαν την αγορά τουλάχιστον το διάστημα εκείνο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εξισορρόπηση προσφοράς και ζήτησης στο 2.30, όπου μοιάζει πως έχει σταθεροποιηθεί η αγορά. Ωστόσο με δεδομένο το συνδυασμό της αύξησης του όγκου των στοιχημάτων με την άνοδο της απόδοσης, θα ακολουθήσω το «έξυπνο χρήμα» και θα στοιχηματίσω κατά της Espanyol με σκοπό όμως να κάνω trading και να κλείσω το στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα.

Πριν όμως αποφασίσω να ξεκινήσω το trading στον αγώνα Espanyol – Getafe, θα πρέπει να ορίσω το μέγιστο ποσό χρημάτων που θα ρισκάρω σε αυτό το trade. Το μέγιστο ρίσκο λοιπόν που αποδέχομαι να πάρω σε αυτό το στοίχημα είναι €50. Εφόσον θα στοιχηματίσω lay/κατά της Espanyol στο 2.30 και θα βάλω ως [intlink id=”1696″ type=”post”]stop loss[/intlink] το 2.10, θα πρέπει να στοιχηματίσω €500 κατά της Espanyol. Έτσι στην περίπτωση που η απόδοση αποκτήσει και πάλι πτωτική τάση κι επανέλθει στην τιμή που ήταν πριν την άνοδο, θα κλείσω το trade με ένα στοίχημα υπέρ/back στην Espanyol και θα έχω ζημιωθεί κατά €100. Το νούμερο αυτό προκύπτει αφού θα έχω παίξει κατά €500 στο 2.3 και υπέρ €500 στο 2.1. Άρα εάν χάσει η Espanyol θα είμαι μηδέν στην περίπτωση του Χ και του διπλού, ενώ αν κερδίσει θα πληρωθώ €550 αλλά θα πληρώσω €650 λόγω του κατά στοιχήματος. Μοιράζοντας το ποσό αυτό στο 2.10 απόδοση, θα βρεθώ να χάνω περίπου €50 σε οποιαδήποτε έκβαση του αγώνα.

espanyol-getafe-trading-stoixima-lay

Απομένει να επαληθευτεί η ανοδική τάση, ώστε να εξασφαλίσω κέρδος πριν την έναρξη του αγώνα της Espanyol με την Getafe, εφόσον η απόδοση σημειώσει νέες υψηλές τιμές. Αν και δε γνωρίζω για ποιο λόγο συνέβη αυτή η άνοδος και τι ώθησε τους παίκτες να παίξουν τόσα χρήματα στο κατά της Espanyol, στηρίζω όλο το trading μου στην [intlink id=”2948″ type=”post”]τεχνική ανάλυση[/intlink] του γραφήματος. Πριν τις 21:00 που είναι η ώρα έναρξης του αγώνα, θα ανεβάσω τη συνολική εικόνα του trade στο παρόν άρθρο.

Ενημέρωση 21:00

Πράγματι τελικά η άνοδος της απόδοσης συνεχίστηκε κι επαληθεύτηκε η παραπάνω πρόβλεψη. 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα τοποθέτησα ένα υπέρ στοίχημα στο 2.44 της τάξης των €500, οπότε και προέκυψε η παρακάτω εικόνα.

espanyol-trading-stoixima-betfair-completed

Για το μοίρασμα αρκούσε ένα κατά στοίχημα, το οποίο υπολογίζεται εάν διαιρέσω το τελικό κέρδος (€70) με την τρέχουσα απόδοση (2.50). Έτσι οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, το κέρδος μου είναι €28.

espanyol-trading-stoixima-betfair-moirasma

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.