lires-xrimataΤην περασμένη βδομάδα αρκετές φήμες για μεταγραφές στις ομάδες της Αγγλικής Premier League έκαναν την εμφάνισή τους. Από αυτές σίγουρα ξεχωρίζει το ενδιαφέρον της Manchester City για τον επιθετικό της Arsenal, Robin van Persie. Σύμφωνα με το Emirates 24/7, η Manchester City προετοιμάζει προσφορά των 30 εκατομμυρίων λιρών τη στιγμή που ο Van Persie έχει συμβόλαιο στην Arsenal μέχρι το 2013 με αμοιβές 80,000 λιρών την εβδομάδα. Ο Arsene Wenger πρόσφατα τόνισε την καλή δουλειά του Ολλανδού ως αρχηγό της ομάδας, έχοντας επίσης στο στόχαστρο το νεαρό Thiago Alcantara της Barcelona για πιθανή μεταγραφή. Ωστόσο το συμβόλαιο του Thiago που τον κρατάει στην Barcelona μέχρι το 2015 είναι δύσκολο να σπάσει, εξαιτίας των 90 εκατομμυρίων λιρών που απαιτούνται για την αγορά του.

Στην ομάδα της Manchester United τώρα σύμφωνα με την Sun, πιθανή μεταγραφή αποτελεί ο 27χρονος Bruno Soriano της Villarreal. Η μεταγραφή του Soriano εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια λίρες, αν και δεν έχει πετύχει τέρμα στις 123 εμφανίσεις του με τα χρώματα της Villarreal στην Ισπανική La Liga. Ο Soriano θα κληθεί να γεμίσει κενά στην αμυντική και μέση γραμμή της Manchester United  όπου υπάρχει έλλειψη ποιότητας κι εμπειρίας. Το θέμα είναι όμως εάν ο Sir Alex είναι διατεθειμένος να πληρώσει £10 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του 27χρονου μέσου.

Από την άλλη, η Manchester United έχει στο στόχαστρό της και τον Scott Allan της Dundee United. Ο Allan ήδη έχει απορρίψει ανανέωση συμβολαίου από τη μεριά της Dundee, θέτοντας σε κίνδυνο την παραμονή του στην ομάδα. Η United έχει δείξει επιπλέον ενδιαφέρον για τον αριστερό αμυντικό της Celtic, Emilio Izaquirre, που φαίνεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Patrice Evra. sir-alex-fergusonΟ Izaquirre αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος Σκωτίας μετά την απόκτησή του έναντι £600,000, η τιμή του οποίου έχει εκτοξευθεί στα 10 εκατομμύρια λίρες. Τέλος, μια ακόμα πιθανή μεταγραφή για τη Manchester United είναι μια προσωπική επιλογή του Sir Alex Ferguson και δεν είναι άλλος από τον μέσο της Everton, Ross Barkley. Ο προπονητής της Manchester είναι πρόθυμος να συμπεριλάβει 2 παίκτες καθώς και ρευστό στη συμφωνία για τον Barkley, έναν εκ των οποίων ακούγεται πως θα είναι ο Darron Gibson.

Κλείνοντας την ενημέρωση για τις μεταγραφές της Αγγλικής Premier League, αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον του αφεντικού της Liverpool, Kenny Dalglish, για τον Ιάπωνα διεθνή, Keisuke Honda ο οποίος διέπρεψε στο παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.