pgdm-skopia-eurobasket-2011-stoiximaΜετά τα καλά αποτελέσματα της ομάδας των Σκοπίων (ΠΓΔΜ) στο Ευρωμπάσκετ, η ομάδα μπάσκετ της γείτονας χώρας είναι η τρίτη ομάδα εκτός της Ισπανίας και Γαλλίας, της οποίας το γράφημα της απόδοσης του στοιχήματος για νικητή Ευρωμπάσκετ 2011 είναι πτωτικό! Κάποιοι τυχεροί μάλιστα έχουν στοιχηματίσει υπέρ της ΠΓΔΜ με απόδοση 1000 στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, όπως φαίνεται από το διπλανό γράφημα. Αν και οπωσδήποτε οι πιθανότητες κατάκτησης του φετινού Ευρωμπάσκετ συγκλίνουν συντριπτικά προς την Ισπανία και λιγότερο τη Γαλλία, είναι αξιοσημείωτο πως πέραν των 3 παραπάνω ομάδων τα γραφήματα των υπολοίπων διαγράφουν ανοδική πορεία, σημειώνοντας διαρκώς υψηλότερες τιμές αποδόσεων.

ispania-eurobasket-2011-grafima-stoiximaΜεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 2011 αυτή τη στιγμή είναι η Ισπανία, πράγμα που αποδεικνύεται κι από τη χαμηλή της απόδοση στο στοίχημα. Η πτωτική τάση της απόδοσής της δε φαίνεται να βρίσκει εμπόδια, επιτυγχάνοντας συνεχώς χαμηλότερες τιμές. Άνευ σοβαρού απροόπτου η απόδοση αναμένεται να πέσει και κάτω από 1.68, τιμή που αποτελεί [intlink id=”1619″ type=”post”]στήριξη[/intlink] στην παρούσα φάση. Οι διαδοχικές χαμηλότερες κορυφές στο γράφημα, που βοηθούν στη χάραξη της [intlink id=”1608″ type=”post”]γραμμής τάσης[/intlink], μαρτυρούν τη γενικότερη τάση και προτίμηση του κόσμου στην ομάδα της Ισπανίας. Είναι ικανή η Ισπανία να ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια Ευρωμπάσκετ 2011; Θα το μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε το σχετικά μακροχρόνιο στοίχημα του νικητή του Ευρωμπάσκετ 2011 προσφέρει δυνατότητες trading ως εναλλακτικό τρόπο στοιχήματος, όπως για παράδειγμα ο στοιχηματισμός «υπέρ» στο 1.75 σήμερα και κλείσιμο του trade κάπου χαμηλότερα με ένα «κατά» στοίχημα, πριν ολοκληρωθεί το Ευρωμπάσκετ. Φυσικά απαραίτητος κρίνεται ο καθορισμός [intlink id=”1696″ type=”post”]stop loss[/intlink] στο 1.90 ή στο 2.10.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.