superleagueΜη ρωτήσει κανείς γιατί πάω και μπλέκω με το Ελληνικό πρωτάθλημα που τόσα έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα γιατί έχω την απάντηση. Έγινε κάτι και δεν το έχω μάθει?  Ακούστε αγαπούλες, ωχ ζητάω συγνώμη για το λεξιλόγιο μου, ακούγομαι σαν πολιτικός κρατούμενος. Το πρωτάθλημα έχει λήξει εδώ και καιρό, όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση και για λόγους τηλεοπτικούς αλλά και για να κρατάνε τον κόσμο σε μια συνεχή αποχαύνωση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που βλέπω πλέον την Ελληνική Super League ακόμα πιο επαγγελματικά, ψυχρά αναζητώντας στοιχηματικές ευκαιρίες και τίποτα παραπάνω. (Αλήθεια ξέρει κανείς που μπορώ να παίξω στοίχημα για τον πρωταθλητή 2011/2012,  έτσι να βάλω ένα six figure που λένε και στο νησί).

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Τώρα για να γράψω και την αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Αστέρας παίζει σε αυτή την κατηγορία και όχι στην Football League αφού μαθηματικά είχε τερματίσει στις τελευταίας θέσεις της περσινής περιόδου. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εκεί στον Ατρόμητο κάνουνε καλή και αθόρυβη δουλειά. Ο Δώνης έχει καταφέρει, δουλεύοντας σκληρά, να δημιουργήσει ένα αξιοπρεπές σύνολο, το οποίο αν δεν του δώσεις την κατάλληλη προσοχή θα σου κάνει τη ζημιά. Το καλό με την ομάδα του Λεκανοπεδίου είναι ότι σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, αντιθέτως με τους Αρκάδες, οι οποίοι στα πρώτα 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος είδαν τη μπάλα στα δίχτυα μόνο μία φορά. Με την ασφάλεια που μου δίνει το line, το οποίο και βρίσκεται στο 0, αγοράζω τη νίκη της ομάδας του Δώνη, η οποία αν μη τι άλλο είναι η πραγματική ομάδα της Super League.

Ξάνθη – ΟΦΗ

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Από τη μία μεριά έχουμε την Ξάνθη, η οποία έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και μάλιστα απέναντι στους δυνατούς της κατηγορία. Μπορεί βέβαια η Ξανθιώτες να μην έχουν πανηγυρίσει νίκη και να μην έχουν συλλέξει ούτε ένα βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά η εικόνα τους δε δικαιολογεί την προαναφερθείσα συγκομιδή αποτελεσμάτων και βαθμών. Με τον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να χάσουν και αυτό το ξέρει όποιος είδε το παιχνίδι. Με τον πρωταθλητή έχασαν από δικά τους λάθη στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, με την ΑΕΚ δεν ξέρω τι έγινε (αφού παρακολούθησα μόνο στιγμιότυπα) αλλά και εκεί σκόραραν τρεις φορές και πάλι όμως έχασαν. Σήμερα όμως ο αντίπαλος αποτελεί την ιδανική λεία για την πρώτη νίκης της ομάδας των ακριτών. Ο ΟΦΗ έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι στην κατηγορία και από ότι παρακολούθησα θέλει αρκετή δουλειά ακόμα ώστε να ελπίζει στην παραμονή του σε αυτή. Το line βρίσκεται στο 0.5 σε απόδοση που φαντάζομαι θα υποχωρεί όσο περνάει η ώρα και πλησιάζουμε στην έναρξη του παιχνιδιού.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Ατρόμητος
DNB
1.70

Ξάνθη-ΟΦΗ
Ξάνθη-0.5
1.90

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

2 Comments

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version