Premier LeagueΑφού ολοκληρώσαμε τις διακοπές μας στο νησί, χαλαρώσαμε, σκεφτήκαμε και δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα στοιχηματικά και μη, καιρός είναι να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς με σκοπό να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε μια χρονιά θετικά και με κέρδη. Ωστόσο, και κατόπιν κάποιον παραπόνων -προτάσεων στο διάστημα του καλοκαιριού αποφάσισα, κυρίως τις ημέρες που είναι γεμάτες με ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, να παρουσιάζω τις σκέψεις μου για όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και φυσικά στο τέλος να παραθέτω μέρος του προσωπικού μου παιχνίδι. Έτσι ξεκινώντας από σήμερα θα παραθέσω τις απόψεις μου για τα παιχνίδια που διεξάγονται στην Premier League.

Arsenal – Swansea

Από τη μία μεριά βλέπω το handicap που βρίσκεται στο 1.25, από την άλλη έχω τη θλιβερή εικόνα της ομάδας του Wenger που είδα στο επικό 8-2 του Old Trafford αλλά και του 0-2 με τους κόκκινους. Έχω και τη σταχτοπούτα Swansea να έχει δεχτεί γκολ μόνο από τη δαιμονισμένη ομάδα του Mancini και σκέφτομαι απλά πόση αξία έχει αυτός ο άσσος με το line στο 1.25 και φυσικά αμέσως απαντάω. Καμία.

EvertonAston Villa

aston-villaΠραγματικά δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Το line έχει τοποθετηθεί στο 0.5, προσωπικά θα το είχα στο 0, έχοντας υπόψη τόσο την εικόνα των ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές, όσο και τη στατιστική τους συμπεριφορά. Το μόλις ένα γκολ της γηπεδούχου αλλά και η αφλογιστία της Villa στα δύο από τα τρία πρώτα παιχνίδια της με οδηγούν σε ένα στοίχημα σε γκολ, όσο το handicap είναι στο 2.5 στην αγορά του Under/Over.

Manchester CityWigan Athletic

Εκπληκτική εκκίνηση έκανα οι πολίτες στη δύσκολη κούρσα για το πρωτάθλημα. Το θέμα δεν είναι ότι έχουν σημειώσει 13 γκολ στα πρώτα τρία παιχνίδια τους, το ευχάριστο είναι ότι παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Mancini σίγουρα τρίβει τα χέρια του ειδικά μετά την προσθήκη του Samir Nasri από την Arsenal, αφού προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να προσφέρει περισσότερη φαντασία, ομορφιά και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι των πολιτών, ανεβάζοντας τους ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της κατηγορίας. Ωστόσο αποδόσεις με το handicap στο 2 επενδύω μόνο σε ομάδες σαν την Barcelona ή τη Real Madrid.

Stoke City – Liverpool

Αν βρισκόμασταν 2-3 αγωνιστικές αργότερα, με αυτά που έχω παρακολουθήσει και έχοντας υπέρ μου και τα ποσοτικά στοιχεία των ομάδων, θα έβλεπα αυτό το 0.25 που δίδεται στους κόκκινους, σε απόδοση κοντά στο 2, ως δώρο των bookmakers. Ωστόσο η όχι και τόσο καλή παράδοση της ομάδας του Kenny Dalglish μέσα στο Britannia Stadium, το ντεμπούτο του Peter Crouch με τη φανέλα των Potters, καθώς και η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Pulis, με οδηγούν να αγοράσω την ισοπαλία, με όλο το ρίσκο που εμπεριέχει η επιλογή αυτή.

Bolton Wanderers – Manchester United

england_manchester-unitedΜάλλον το έχει η πόλη τη φετινή περίοδο, αφού η ομάδα το Sir Alex είναι η δεύτερη ομάδα από το νησί (μαζί με τους πολίτες) που παράγει ποδόσφαιρο πολύ διαφορετικό και φυσικά πιο ελκυστικό από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Δεν είναι μόνο το απίστευτο 8-2 επί των πρωτευουσιάνων αλλά το γεγονός ότι οι κόκκινοι διάβολοι δείχνουν να έχουν μπει στην κούρσα του πρωταθλήματος με τέρμα τις μηχανές, έχοντας κάνει το 3/3 με θετικό συντελεστή τερμάτων 13-3. Ωστόσο, το 1.25 του βασικού handicap είναι λίγο παρατραβηγμένο, αν αναλογιστούμε ότι απέναντι τους έχουν μια ομάδα που ειδικά μέσα στο Reebok δεν φοβάται κανέναν. Η ομάδα του Coyle μπορεί να έχασε τα δύο από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Premier League ,ωστόσο έχει δείξει σημάδια θετικά, εδικά μεσοεπιθετικά, όπερ και με οδηγεί προσωπικά στην αναζήτηση ενός στοιχήματος στο σύνολο του γκολ του αγώνα.

Τέλος για τα παιχνίδια της Chelsea και της Tottenham δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αφού δεν κατάφερα ακόμα να τις παρακολουθήσω όσο θα ήθελα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Everton – Aston Vila
Under 2.5
1.80

Bolton Wanderers – Manchester United
Over 2.75
1.75

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).