ryan-babelΗ μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας είναι η… χαρά των παικτών του στοιχήματος σε ό,τι έχει να κάνει με τον αριθμό των γκολ που σημειώνονται κάθε αγωνιστική. Σχεδόν σαν… κατακλυσμός! Στην προκειμένη περίπτωση, θα κρατήσουμε το under στο Monchengladbach και το over στο Gelsenkirchen αλλά και τον «καυτό» Ryan Babel.

Όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση της FC Koln με την Hoffenheim θα είναι ένα κλειστό ματς και μπορεί να πάει είτε προς τη μια είτε προς την άλλη πλευρά. Ναι, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι σε ό,τι έχει να κάνει με τη φόρμα τους, αλλά η Koln είναι καλή στην έδρα της, όπως φάνηκε και από την περυσινή σεζόν. Στα ειδικά στοιχήματα βρίσκεται η αξία, καθώς ο Ryan Babel είναι αυτός που τραβάει το ενδιαφέρον για να σκοράρει στον αγώνα. Ο Ολλανδός, που αποχώρησε ως αποτυχημένος από τη Liverpool, δείχνει ικανότατος για την Bundesliga έχοντας σκοράρει ήδη τέσσερις φορές ενώ είναι και αυτός που εκτελεί τα πέναλτι. Με την ευάλωτη άμυνα της Koln, όλα είναι πιθανά.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Schalke και την Freiburg είναι κάτι παραπάνω από βέβαια ότι θα έχει πολλά γκολ, ειδικά αν δει κανείς τα φετινά αποτελέσματα των ομάδων. η Schalke δεν έχει πραγματοποιήσει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα – με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες έπειτα από έξι αγωνιστικές – και πλέον δεν έχει και προπονητή. Η Freiburg τα πηγαίνει ακόμα χειρότερα, έχοντας μόλις μια νίκη, παρά το ότι ο εξαιρετικός επιθετικός Papiss Cisse παρέμεινε στις τάξεις της. Η άμυνά της δείχνει πολύ ευάλωτη, δεχόμενη τρία γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, γι’ αυτό και είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Τα παιχνίδια της Schalke δίνουν κατά μέσο όρο 3,5 γκολ ανά αγώνα και της Freiburg 4,67, επομένως το over 3,5 γκολ είναι μια σοφή επιλογή.

Ας παραμείνουν στις αγορές των γκολ, με αυτό το παιχνίδι να… φωνάζει πως όποιος ποντάρει στο under μάλλον θα τα πάει περίφημα. Είναι χαρακτηριστικό πως στους φετινούς αγώνες των Gladbach και Nurnberg έχουν σημειωθεί τα λιγότερα γκολ. Τα έξι ματς της γηπεδούχου έχουν δώσει μέχρι στιγμής μόλις 11 γκολ, ειδικά λόγω της πολύ σκληρής τους άμυνας. Η Nurnberg, που δεν έχει πλέον στο ρόστερ της τον Illkay Gundogan που αποχώρησε το καλοκαίρι, έχει σημειώσει έξι γκολ σε ισάριθμους αγώνες. Με βάση όλα αυτά, το under 2,5 γκολ πολύ δύσκολα δεν θα επαληθευτεί.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

RYAN BABEL         Να σκοράρει στον αγώνα FC Koln-Hoffenheim (2,60)

SCHALKE – FREIBURG  over 3,5 γκολ (2,40)

GLADBACH – NURNBERG         under 2,5 γκολ (1,90)

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).