Bayern Munchen FCΗ πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη με οκτώ ακόμα αναμετρήσεις. Σπουδαίο παιχνίδι στο El Madrigal όπου η Villarreal υποδέχεται την Bayern Munchen για τον 1ο Ομιλο, με τους Βαυαρούς να έχουν να αντιμετωπίσουν μια δυσμενή παράδοση.

Σε έναν όμιλο που έχει χαρακτηριστεί ως “το γκρουπ του θανάτου”, Villarreal και Bayern Munchen θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν νικηφόρα την παρουσία τους στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο El Madrigal. Το “κίτρινο υποβρύχιο” παραμένει αήττητο κόντρα σε γερμανικούς συλλόγους εντός έδρας, έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν πρόβλημα… ψυχολογικό όταν ταξιδεύουν στην Ισπανία. Σε 17 επισκέψεις της στη χώρα της Ιβηρικής, η Bayern μετράει εννέα ήττες και από τέσσερις ισοπαλίες και νίκες.

Με τις Manchester City και Napoli στον ίδιο όμιλο, καμιά από τις δυο ομάδες δεν θα θέλει να ξεκινήσει με ήττα τις υποχρεώσεις της. Η επιστροφή του Diego Lopez κάτω από τα δοκάρια της Villarreal και η απουσία του τραυματία Arjen Robben από την αποστολή των Γερμανών, δημιουργούν μια κατάσταση… ισορροπίας. Το “κίτρινο υποβρύχιο” μπορεί μέσα στο El Madrigal να κοντράρει στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και την επίθεση-φωτιά που διαθέτει η Bayern με τους Mario Gomez και Thomas Muller.

uefa-champions-leagueΣτον 4ο Ομιλο, Ajax και Lyon είναι οι δυο ομάδες που, πιθανότατα, θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση πίσω από τη Real Madrid. Ο τεχνικός των Ολλανδών, Frank de Boer, είναι στην ευχάριστη θέση να παρατάξει την ενδεκάδα που το Σάββατο επικράτησε 3-2 της Heracles εκτός έδρας και έφερε την ομάδα του στην πρώτη θέση της Eredivisie. Αντίθετα, πολλές είναι οι απουσίες για τον Remi Garde με κορυφαίες αυτές των Yoann Gourcuff και Lisandro Lopez.

Πριν από οκτώ χρόνια, οι δυο ομάδες είχαν κοντραριστεί και πάλι σε πρεμιέρα ομίλων του Champions League με τον Ajax να επικρατεί 2-1, με δυο γκολ του Zlatan Ibrahimovic. Η Lyon έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στην Ligue 1 με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Ωστόσο, τα 18 γκολ που σημείωσε ο Lopez πέρυσι, δύσκολα μπορεί να τα αναπληρώσει ο Bafetimbi Gomis. Προβάδισμα στο under 2,5.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Villarreal – Bayern Munchen          X

3.30

Ajax – Lyon   UNDER 2,5

1.85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).