Stade Rennais FCΤο γαλλικό πρωτάθλημα ανέκαθεν ήταν από τα πιο συναρπαστικά και αμφίρροπα σε εξέλιξη. Σπάνια μπορεί κανείς να εμπιστευτεί στοιχηματικά μια ομάδα, ακόμα κι αν αυτή πάει… τρένο! Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η Rennes έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά.

Η Brest έχει φέρει ισοπαλία σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής και, από την άλλη, η Ajaccio δεν έχει κερδίσει μακριά από το σπίτι της. Κι ενώ όλα αυτά θα οδηγούσαν προς την ισοπαλία, η Ajaccio έχει έναν επιθετικό στο ρόστερ της, τον Frederic Sammaritano, ο οποίος έχει πετύχει τα τέσσερα από τα επτά της γκολ μέχρι στιγμής, και δείχνει πως είναι τρομερά επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες και… ασφαλής επιλογή για την αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα! Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, νικητές ήταν οι «L’ours», καταλαβαίνει κανείς πως η νεοφώτιστη στη Ligue 1, Ajaccio, έχει πολλές πιθανότητες να φύγει αήττητη από την έδρα της Brest.

Εάν δεν ήταν οι ικανότητες κάτω από τα δοκάρια του Stephane Ruffier, η Saint Etienne θα είχε υποστεί μεσοβδόμαδα την τρίτη διαδοχική της ήττα, στα χέρια της Toulouse. Στο τέλος, η Saint Etienne κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, την ίδια ώρα που η Rennes σημείωνε έξι γκολ επί της Sochaux, στη δεύτερη μεγάλη νίκη της φετινής περιόδου. Απλά πράγματα στη Βρετάνη. Η Rennes δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους που θα γνωρίσουν ακόμα μια ήττα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

BREST – AJ AJACCIO      X2 (ΔΕ)          1,80

RENNES – SAINT ETIENNE       1          1,80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).