Serie-A-2011-2012Η τρίτη αγωνιστική της Serie A δεν έχει το πολύ μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ειδικά δυο από τις μεγάλες ομάδες, Roma και Milan, έχοντας πολλά εσωτερικά προβλήματα καλούνται να φτάσουν στη νίκη και να μας δικαιώσουν στοιχηματικά.

Με τον Alberto Gilardino και τον Sebastian Giovinco να απουσιάζουν από την αναμέτρηση της Fiorentina με την Parma, αλλά και τον Ricardo Montolivo να μην διάγει τις καλύτερες δυνατές ημέρες στο σύλλογο των “βιόλα” αναμένεται να γίνει ένα “κλειστό” παιχνίδι στη Φλωρεντία. Η Parma έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα στο σκοράρισμα στη δύσκολη νίκη 2-1 επί της Chievo – με τον Giovinco να σημειώνει και τα δυο τέρματα. Η Fiorentina δυσκολεύεται μπροστά από την αντίπαλη εστία και χωρίς τα δυο μεγάλα μεσοεπιθετικά ατού της, το under 2,5 γκολ φαντάζει πολύ πιθανό.

Στο San Siro αναμένεται να γίνει ένα “περίεργο” ματς. Από την πρόσφατη φόρμα των δυο ομάδων, μπορεί να συμπεράνει κανείς πως η Udinese είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Milan. Ωστόσο, αν και κέρδισε τόσο την Fiorentina (για τη Serie A) όσο και τη Rennes (για το Europa League) στα δυο πιο τελευταία παιχνίδια της, οι εμφανίσεις της δεν ήταν ιδιαίτερα πειστικές. Όχι πως ήταν της Milan. Η οποία δεν δείχνει καθόλου σταθερή στα μετόπισθεν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε όλες τις διοργανώσεις…  Με βάση αυτά αλλά και την παράδοση, το over 2,5 γκολ φαντάζει πρόκληση.

Η Roma έχει προβλήματα στο να πετύχει γκολ μέχρι στιγμής, σημειώνοντας μόλις ένα στην ήττα 2-1 από την Cagliari στην πρεμιέρα και μένοντας στο 0-0 με την Inter Milan εκτός έδρας το Σάββατο. Η λύση στο πρόβλημα που έχει να επιλύσει ο νέος τεχνικός Luis Enrique ακούει στο όνομα Francesco Totti. Οι δυο άνδρες είχαν διαφωνία στην προετοιμασία αλλά πλέον, μπροστά στο καλό της Roma, ο Capitano θα επιστρέψει στην αρχικά ενδεκάδα με έναν και μοναδικό σκοπό: να σημειώσει γκολ. Είτε από φάουλ είτε από πέναλτι είτε σε ανοιχτό παιχνίδι. Ο αρχηγός της Roma επιστρέφει για να γίνει ήρωας κόντρα στην Siena.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

FIORENTINA – PARMA   UNDER 2,5 ΓΚΟΛ   (1,75)

MILAN – UDINESE            OVER 2,5 ΓΚΟΛ (1,80)

ROMA – SIENA       ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο TOTI ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (2,10)

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).