betangel-vps-logoΤο Betangel Professional απέκτησε ειδική έκδοση που ακούει στο όνομα Virtual Private Server ή VPS. Το πλεονέκτημα της έκδοσης αυτής είναι η πολύ γρήγορη σύνδεση με τον server της Betfair στο Λονδίνο, αφού ο server του Bet Angel βρίσκεται στην ίδια πόλη. Ο χρήστης του Bet Angel συνδέεται στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων μέσω του ειδικά διαμορφωμένου server του Betangel, επιτυγχάνοντας ταχύτητες που αγγίζουν τα 15ms στο χρόνο απόκρισης (response time). Εάν ασχολείστε με το trading γνωρίζετε ήδη το πλεονέκτημα της ταχύτητας, το οποίο μπορεί να είναι το Α και το Ω στην επιτυχία σας. Καθώς χθες ενεργοποίησα την υπηρεσία στο λογαριασμό μου, σήμερα θα είναι η πρώτη μέρα που θα δοκιμάσω την Betangel VPS έκδοση από τον υπολογιστή. Όμως πριν την δοκιμή, προηγήθηκε η εγκατάσταση που ήταν παιχνιδάκι.

bet angel vps edition betfairremote desktop connectionΣτο site του Betangel.com υπάρχει πλήρης οδηγός χρήσης για την έκδοση του Virtual Private Server. Ο οδηγός αναφέρεται κυρίως στην εγκατάσταση του προγράμματος υπό περιβάλλοντος Windows Vista ή Windows XP. Εάν είστε από τους τυχερούς και δουλεύετε σε Windows 7, τα πράγματα είναι ακόμα ευκολότερα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να τρέξετε το πρόγραμμα Remote Desktop Connection και να εισάγετε 2-3 πληροφορίες. Αρκεί να κάνετε μια αναζήτηση στην Έναρξη των Windows και να τρέξετε το πρόγραμμα, το οποίο θα χρησιμεύσει για τη σύνδεσή σας με τον εικονικό server.

Η υπηρεσία του Virtual Private Server δεν προσφέρεται δωρεάν, ούτε φυσικά για τους συνδρομητές του Bet Angel Professional. Το κόστος της ξεκινάει από 35 λίρες περίπου και φτάνει τις 60 για τους πιο απαιτητικούς traders της Betfair. Ως πελάτης του Betangel Professional και αφού εγγραφείτε στη μηνιαία συνδρομή του Betangel VPS, θα σας αποσταλούν το IP του server στον οποίο θα συνδεθείτε, καθώς και το username και password. Αυτά είναι και τα δεδομένα που εισάγετε στο Remote Desktop Connection των Windows. Τα Windows 7 παρέχουν μερικές χρήσιμες επιπλέον ρυθμίσεις, όπως είναι για παράδειγμα η χρήση πολλαπλών οθονών, ενώ η λειτουργία του ήχου είναι ήδη ρυθμισμένη. Ο ήχος είναι ένα θέμα στο οποίο εμβαθύνει αρκετά ο οδηγός χρήσης του Bet Angel VPS. Προσωπικά το μόνο που πείραξα στις ρυθμίσεις του Remote Desktop Connection ήταν η χρήση όλων των οθονών.


Use Bet Angel to create your own automated trading toolsΜετά την εισαγωγή των παραπάνω πληροφοριών, πατάμε connect και σε λίγα δευτερόλεπτα έχουμε μπροστά μας την οθόνη των Windows Server Edition του Bet Angel. Προφανώς το μοναδικό πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο είναι το Betangel Professional Edition, ενώ υπάρχει και η δοκιμαστική έκδοση του Office για εκείνους που προτιμούν να κάνουν trading μέσω Excel. Τρέχοντας το Bet Angel μέσω του server, ο trader της Betfair είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσει τα στοιχήματά του και τα trades του μέσω του εικονικού server του Betangel, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα που εκείνος του προσφέρει.

Προσοχή απαιτείται μόνο κατά την αποσύνδεση από τον server, καθώς εάν δεν τερματίσουμε τη λειτουργία του Bet Angel, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να τρέχει μετά την αποσύνδεση, με αποτέλεσμα να παραμένουμε ως συνδεδεμένοι χρήστες στην Betfair. Έτσι πριν κάνουμε log off από τον server, θυμόμαστε να κλείσουμε το πρόγραμμα του Betangel Professional.

Το Bet Angel προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 7 μέρες, ενώ ένα επιπλέον βοήθημα αποτελεί το In-Play Trader για όσους κάνουν trading κατά τη διάρκεια των ιπποδρομιών.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.