manolo jimenezΣυνεχίζεται η παρωδία, κωμωδία, δράμα όπως θέλετε το αποκαλείτε. Φυσικά αναφέρομαι στο εκπληκτικό πρωτάθλημα της SuperLeague. Έπεσε και ο Αστέρας Τρίπολης γιατί κατηγορήθηκε για στήσιμο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλο. Ωιμέ τι μεγάλη έκπληξη. Αν σοβαρευτούν αυτοί που διοικούν (λέμε τώρα) θα πρέπει να διαλύσουν το πρωτάθλημα αφού δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κάνει κάτι παρεμφερές, έστω και μικρό. Ελάτε πέστε την αλήθεια μας κάνετε πλάκα και συνεχίζετε το πρωτάθλημα ε? Ωστόσο ακόμα και σε αυτή τη σαπίλα πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε ως παίκτες του στοιχήματος.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι καημένοι οι Φαίακες, ένα βαθμό έχουν στο πρωτάθλημα και αυτός πλέον δεν ισχύει, αφού προέρχεται από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μπάντοβιτς, αφού δείχνει ιδιαίτερη δυσκολία στο σκοράρισμα Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει πετύχει μόνο δύο γκολ, ενώ παράλληλα απέτυχε να σκοράρει στα υπόλοιπα τρία. Στον αντίποδα η ομάδα της Ηπείρου παραμένει αήττητα στην έδρα της, δείχνοντας παράλληλα ότι η επιθετική της γραμμή βρίσκεται στο σωστό δρόμο. To handicap βρίσκεται στο 0.5 και όσο παραμένει εκεί αποτελεί επιλογή.

ΑΡΗΣ – ΞΑΝΘΗ

Το έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ξάνθη αν ήταν λίγο πιο έμπειρη και ίσως πιο τυχερή (αν και δεν υπάρχει τύχη στο ποδόσφαιρο) θα μπορούσε να ήταν πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο και αποτελεί κίνδυνο για κάθε ομάδα σε οποιαδήποτε έδρα. Από την άλλη πλευρά την ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι πολύ νωρίς να την κρίνουμε αφού δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Ωστόσο πρέπει να σημειώσω ότι οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι κίτρινοι είναι εξαιρετικές, με κορυφαία αυτή του αγαπημένου μου Σανκαρέ. Το παρόν αποτελεί ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να δούμε και όχι να τοποθετηθούμε σε κάποιο στοίχημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ

Panionios FCΕδώ δεν χρειάζεται να γράψω πολλά γιατί αν αρχίσω δεν πρόκειται να τελειώσω. Και αναφέρομε ειδικά στην ομάδα του Χιμένεθ, που αποτελεί , προσωπικά την απογοήτευση της φετινής περιόδου. Έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο ομάδες αλλά πολύ περισσότερο την ΑΕΚ δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Όλα τα στοιχεία που παρακολουθώ για τη διαμόρφωση κάποιας στοιχηματικής άποψης για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με οδηγούν στην έδρα και με αυτή θα πάω αφού η απόδοση στην νίκη του Πανιωνίου με κάλυψη στην ισοπαλία είναι στα πεδία στοιχηματικού μου ενδιαφέροντος.

Τέλος για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη δεν έχω καθαρή εικόνα. Μου αρέσει πολύ ένα σημείο απλά θα περιμένω στο live να το βρω σε καλύτερη απόδοση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
DNB

2.06

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).