Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, είναι μάλλον προβλεπόμενα, το φαβορί των bookmakers για το Euro 2012. Οι “Furia Roja” προσφέρονται στο χαμηλό 3.50 για να γράψουν ιστορία και να διατηρήσουν το ευρωπαϊκό τους στέμμα. Προτού απονείμουμε από τώρα το τρόπαιο Henri Delaunay στην Ισπανία, ας ρίξουμε μια ματιά και σε τρεις άλλες διεκδικήτριές του το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ @ 5.0

Η Nationalmannschaft πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού, έχοντας ηττηθεί με τα κόπων και βασάνων από την Ισπανία στον ημιτελικό. Η ομάδα του Joachim Low βρίθει από ταλέντο και είναι, δίκαια, το δεύτερο φαβορί έχοντας, μέχρι και σήμερα, πετύχει το απόλυτο στον προκριματικό όμιλο: οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας πετύχει 28 γκολ και δεχθεί μόλις πέντε. Η εμπειρία των Miroslav Klose και Philip Lahm, σε συνδυασμό με τους νεαρούς αστέρες Thomas Muller, Mesut Ozil και Mario Gotze κάνουν την Γερμανία ένα ελκυστικό στοίχημα. Ο Manuel Neuer είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και το ρόστερ δείχνει ισορροπημένο, στην προσπάθεια που θα κάνει να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο από το 1996. Μια ώριμη Γερμανία, μπορεί να φτάσει στα άκρα την Ισπανία το επόμενο καλοκαίρι.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ @ 6.50

Φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, οι Ολλανδοί θα έχουν κάτι περισσότερο να αποδείξουν στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το 2012. Η Ολλανδία έχει, επίσης, ένα τέλειο ρεκόρ με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς στην προκριματική φάση, έχοντας σημειώσει 34 γκολ – με αποκορύφωμα το 11-0 επί του Σαν Μαρίνο. Εχοντας αποκλείσει την Βραζιλία και την Ουρουγουάη το περασμένο καλοκαίρι, οι Ολλανδοί ελπίζουν βάσιμα πως μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να κατακτήσουν μια μεγάλη διοργάνωση για δεύτερη φορά. Με παίκτες όπως οι Rafael van der Vaart, Robin van Persie και Wesley Sneijder στο ρόστερ, ποιος μπορεί να αδικήσει τους Oranje που είναι αισιόδοξοι πως θα επαναλάβουν την επιτυχία του 1988;

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ @ 17.0

Christiano Ronaldo

Μπορεί ο Cristiano Ronaldo να είναι το… διαμάντι στο στέμμα του Πορτογαλικού ρόστερ, ωστόσο κάθε άλλο παρά πρόκειται για μια one-man team. Οι Helder Postiga και Nani προσφέρουν επιθετικές λύσεις και η συνεργασία των Pepe και Fabio Coentrao στη Real Madrid δίνουν στην Seleccao μια σιγουριά στα μετόπισθεν. Αν και δεν είναι τόσο… κυνική μέχρι στιγμής στον προκριματικό όμιλο, δείχνει έτοιμη να προκριθεί από ένα γκρουπ στο οποίο μετέχουν ακόμα Δανία, Νορβηγία και Ισλανδία. Εάν ο Paulo Bento καταφέρει να κρατήσει ενωμένη την ομάδα του και να της “βγάλει” ό,τι καλύτερο διαθέτει, τότε θα είναι η ανερχόμενη δύναμη το ερχόμενο καλοκαίρι και σίγουρα ένα προκλητικό στοίχημα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2012

Ισπανία @ 3.50

Γερμανία @ 5.0

Ολλανδία @ 6.50

Αγγλία @ 9.0

Ιταλία @ 12.0

Γαλλία @ 12.0

Πορτογαλία @ 17.0

Ρωσία @ 29.0

Ουκρανία @ 34.0

Κροατία @ 41.0

Πολωνία @ 51.0

Τουρκία @ 67.0

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version