johnstones-paint-trophyΤο Johnston’s Paint Trophy είναι μια διοργάνωση που πολλοί παίκτες του στοιχήματος σνομπάρουν. Υπάρχουν, όμως, και μέρες που η έλλειψη αγώνων ευνοούν το ποντάρισμα σε τέτοιου είδους αγώνες.

Η Dagenham πήρε την πρώτη φετινή της νίκη το Σάββατο κερδίζοντας 2-1 την Crewe, που επίσης βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της League Two. Εντάξει, μπορεί στον προηγούμενο γύρο να απέκλεισε την Leyton Orient (στα πέναλτι), αλλά η Southend είναι μια σαφώς ανώτερη ομάδα. Οι Shrimpers είχαν και μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης, έχοντας πετύχει την Παρασκευή την τέταρτη διαδοχική τους νίκη. Ανέβηκαν, έτσι, στην κορυφή της League Two. Το εντυπωσιακό στο σερί αυτό δεν είναι μόνο πως κέρδισαν, αλλά δεν δέχθηκαν γκολ στο διάστημα αυτό! Το σερί της Southend, το καλύτερο ρόστερ και η απόδοση στο διπλό, μας οδηγούν στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Τόσο η Rotherham όσο και η Sheffield United θα μπουν σε αυτό το ντέρμπι του νότιου Yorkshire έχοντας στις πλάτες τους δυο διαδοχικές ήττες. Η Rotherham βρέθηκε εκτός της ζώνης των play off στη League Twoκαθώς συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη – σερί που «αμαύρωσε» το καλό ξεκίνημα στη σεζόν.

Andy Scott Rotherham
Andy Scott

Ο προπονητής Andy Scott ήδη ξεκαθάρισε πως θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού το Johnston’s Paint Trophy δεν είναι η διοργάνωση που «καίει» τους Millers.

Η Sheffield United γνώρισε την ήττα από την Charlton στο τελευταίο παιχνίδι της, αλλά ο Danny Wilson έχει αρκετό βάθος στο ρόστερ του. Ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη League One και ευρισκόμενη σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, αυτό το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία σε παίκτες της United που θεωρούνται αναπληρωματικοί να δείξουν την αξία τους. Οι Blades έχουν την απαιτούμενη ποιότητα για να κερδίσουν στη Rotherham και να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει του αγώνα με την Preston το ερχόμενο Σάββατο.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

DAGENHAM & REDBRIDGESOUTHEND  2 (2,80)

ROTHERHAM – SHEFFIELD UNITED 2 (2,05)

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).