Scarlett JohanssonΤι σχέση μπορεί να έχει ο Πορτογάλος αστέρας της Real Madrid με την διάσημη Λατινοαμερικανίδα ηθοποιό; Τουλάχιστον μία. Και την βρήκε ο προπονητής της Betis. Βέβαια, αλλού θριαμβεύει η Scarlett Johansson και αλλού ο Cristiano Ronaldo. Στη μικρή οθόνη και τις κινηματογραφικές αίθουσες η πρώτη, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και… στο στοίχημα ο δεύτερος!

Ηταν εκπληκτική η ατάκα του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Real Madrid την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κλήθηκε να απαντήσει στις αποδοκιμασίες που ακούει κατά καιρούς στα γήπεδα: «Με ζηλεύουν, επειδή είμαι όμορφος, έχω ταλέντο στο ποδόσφαιρο και αμείβομαι πλουσιοπάροχα», είπε ο CR7 αφήνοντας τους πάντες άφωνους! Όχι πως έχει πολύ άδικο, βέβαια, αλλά…

Cristiano-Ronaldo-for-armaniΛίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση της Real Betis με τη Real Madrid (στο 1.12 η νίκη της το Σάββατο στην bwin) για τη La Liga, ο τεχνικός της πρώτης, Pepe Mel, θέλησε να… προσγειώσει τα χαρίσματα του 26χρονου. Και τι έφερε ως παράδειγμα ο αθεόφοβος; Την πανέμορφη ηθοποιό! «Το αν είναι όμορφος ή όχι, είναι συζητήσιμο. Εμένα μου αρέσει η Scarlett Johansson περισσότερο από τον Cristiano Ronaldo. Το ότι είναι πλούσιος, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς», είπε ο προπονητής της Betis (στο 18.0 η νίκη της το Σάββατο στην bwin).

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Mel σίγουρα θα ήθελε τον πρώην άσο της Manchester United στην ομάδα του. Ή, έστω, τον Lionel Messi. Οι δυο τους θα κονταροχτυπηθούν και φέτος για την τίτλο του πρώτου σκόρερ όχι μόνο στην Ισπανία (Pichichi) αλλά και στην Ευρώπη (Golden Shoe). Πέρυσι, ο Ronaldo κατάφερε να κάνει το 2/2 έναντι του Αργεντινού άσου της Barcelona. Σημείωσε 41 γκολ στη La Liga και 53 γκολ συνολικά! Αλλα τόσα σημείωσε και ο Messi συνολικά, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο (!!!) ενώ στην La Liga «σταμάτησε» στα 31.

Φέτος, τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Αργεντινός έχουν ξεκινήσει… καυτοί! Ο μεν Ronaldo (στο 2.25 στη bwin για να πάρει πάλι το Pichichi) έχει σκοράρει ήδη επτά φορές σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, ο δε Messi (στο 2.2 στη bwin για να βγει πρώτος σκόρερ στη La Liga) έχει πετύχει ένα τέρμα περισσότερο στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Η μάχη θα είναι αμφίρροπη μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές της La Liga. Και το σίγουρο είναι πως Real Madrid (στο 2.80 στη bwin) και Barcelona (στο 1.40 στη bwin) θα θέλουν όσο τίποτε άλλο να έχουν υγιείς τους αστέρες τους προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους σε πρωτάθλημα και Champions League (στο 2.85 η ομάδα του Pep Guardiola και στο 4.50 το συγκρότημα του Jose Mourinho).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ΝΙΚΗΤΗΣ LA LIGA           BARCELONA @ 1.40

ΝΙΚΗΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE        REAL MADRID @ 4.50

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗ LA LIGA         CRISTIANO RONALDO @ 2.25

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).