arsene-wengerΤο League Cup είναι μια διοργάνωση που οι ομάδες του λεγόμενου «Big Four» σνομπάρουν χαρακτηριστικά. Υπάρχει μία, όμως, που φέτος έχει βάλει την κατάκτηση του τροπαίου στην πρώτη θέση της λίστας με τους στόχους της. Ο λόγος για την Arsenal του Arsene Wenger.

Η Arsenal σκέφτεται πολύ σοβαρά να στείλει σε διάφορες ομάδες, με τη μορφή δανεισμού, αρκετούς από τους παίκτες της Β’ και Γ’ ομάδας αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Bolton Wanderers (στο 26.0 για κατάκτηση) για το League Cup. Οι δυο ομάδες κοντράρονται την Τρίτη στο Emirates. Οι Ignasi Miquel, Sanchez Watt, Oguzhan Ozyakup, Daniel Boateng και Chuks Aneke αναμένεται να δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου, πηγαίνοντας ως δανεικοί σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ο προπονητής Arsene Wenger θέλει τους νεαρούς, που έχουν αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια της Arsenal (στο 1.55 για να πάρει τη νίκη στα 90 λεπτά) ως τώρα, να πάρουν εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενοι ως βασικοί σε άλλες ομάδες. Ο Wenger καθυστέρησε, επίτηδες, την παραχώρησή τους σε άλλους συλλόγους, περιμένοντας τον αγώνα για τον Δ’ γύρο του League Cup, όπου θέλει να παρατάξει μια ομάδα αποτελούμενη από βασικούς και αναπληρωματικούς.

Εάν η Arsenal αποκλείσει την Bolton τότε ο Γάλλος προτίθεται να παρατάξει στους επόμενους γύρους ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο σερί των έξι χρόνων χωρίς κάποιο τρόπαιο για τους «Gunners» (στο 8.00 για κατάκτηση), με τους αναπληρωματικούς να βλέπουν την ενδεκάδα με… το κυάλι.

Ο Miguel έπαιξε και στα 90 λεπτά στο 3-1 επί της Shrewsbury Town τον προηγούμενο μήνα, όταν οι άλλοι τέσσερις πέρασαν στο ματς ως αλλαγή, με τους Ozyakup και Aneke να κάνουν το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα. Ολοι τους, πάντως, θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες της Championship και της League One και θα προστεθούν στους 11 που έχει παραχωρήσει ήδη η Arsenal σε διάφορους συλλόγους της Αγγλίας, της Σκοτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Βραζιλίας.

Το θέμα είναι αν οι παίκτες του στοιχήματος θα εμπιστευτούν τα χρήματά τους στην ομάδα του Wenger

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ARSENAL – BOLTON       1 @ 1.55

ΝΙΚΗΤΗΣ LEAGUE CUP ARSENAL @ 8.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).