premier-league-prognostikaΤο πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου στην Premier League περιλαμβάνει δυο “μεγάλα” κι ένα “μικρό” ντέρμπι. Στο βόρειο Λονδίνο η Tottenham περιμένει την Arsenal, στο Merseyside η Everton φιλοξενεί την Liverpool και, επίσης στο Λονδίνο, η Fulham κοντράρεται με την QPR. Αν μη τι άλλο τα ντέρμπι αυξάνουν και το στοιχηματικό ενδιαφέρον άσχετα αν θα ποντάρουμε μόνο σε ένα από αυτά…

Το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου ανεβάζει τους παλμούς σε Tottenham Hotspur και Arsenal. Πόσο μάλλον όταν με τις λευκές φανέλες θα αγωνιστεί ένας παίκτης που πριν μερικά χρόνια ήταν στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ο λόγος για τον Emmanuel Adebayor (στο 1,95 να σκοράρει στον αγώνα)… Ιστορικά το παιχνίδι παράγει γκολ, μόλις δυο από τις 10 τελευταίες συναντήσεις έχουν ολοκληρωθεί με under 2,5 γκολ και αμφότερες οι ομάδες συμμετείχαν φέτος σε αγώνες με αρκετά γκολ. Τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας ματς της Tottenham ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ, αλλά και τα τέσσερα πιο πρόσφατα της Arsenal.

Η Aston Villa παίρνει πάνω της πολύ ποντάρισμα, κάτι λογικό δεδομένης και της κακής κατάστασης της Wigan. Ο Roberto Martinez, ο οποίος απέρριψε το καλοκαίρι την Aston Villa, βλέπει την ομάδα του να έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Αυτό που αξίζει να ποντάρει κανείς, όμως, είναι το να πετύχουν γκολ και οι δυο ομάδες, καθώς οι άμυνές τους κάθε άλλο παρά εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η Villa έχει κρατήσει αλώβητη την εστία της μόλις δυο φορές, ενώ η Wigan έχει δεχτεί από τουλάχιστον δυο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Ο Owen Coyle κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι που βλέπει την ομάδα του στις τελευταίες θέσεις, έπειτα από ένα κάκιστο ξεκίνημα. Τα γκολ είναι ένα πρόβλημα για την Bolton που έχει σκοράρει μόλις δυο φορές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, στα οποία ηττήθηκε κιόλας. Ο Andre Villas-Boas έχει αρχίσει να βάζει το στίγμα του στην Chelsea που έχει και εξαιρετική παράδοση στο Reebok (οκτώ σερί νίκες με τέρματα 18-0)! Arsenal, Manchester United και Liverpool επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα των “Trotters”. Θα κάνει και η Chelsea το ίδιο…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

TOTTENHAM – ARSENAL          OVER 2,5 (1,65)

ASTON VILLA – WIGAN ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (1,85)

BOLTON – CHELSEA       2 (1,53)

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).