goalΜετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro 2012, τα εθνικά πρωταθλήματα παίρνουν ξανά τη στοιχηματική σκυτάλη. Με την Βραζιλία να μην συμμετέχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 – που θα διοργανώσει η ίδια – η… σάμπα συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Serie A.

Δυο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Βραζιλίας κοντράρονται μεταξύ τους, καθώς Fluminense και Coritiba διεκδικούν μια θέση στο Copa Libertadores της επόμενης περιόδου. Η Fluminense μπορεί να λέει πως παραμένει ακόμα και στο κυνήγι του τίτλου, αλλά για να πιάσει την πρωτοπόρο Corinthians θα πρέπει να κερδίσει την Coritiba.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή της κατάταξης με τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας – στα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχουν μάλιστα κοντραριστεί με πέντε που βρίσκονται στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την άνοδό της την περυσινή σεζόν, η Coritiba (στο 4.25) αποτελεί την φετινή έκπληξη, έχοντας βρει στο πρόσωπο του Bill έναν από τους κορυφαίους σκόρερ. Μετά τα 12 που σημείωσε πέρυσι, έχει φτάσει ήδη στα 10 φέτος και η θέση στο Copa Sudamericana δείχνει «κλειδωμένη».

Η Fluminense βρίσκεται στην έκτη θέση και θέλει να ανακάμψει μετά την ήττα 3-2 στο ντέρμπι με την Flamengo την προηγούμενη αγωνιστική. Το ανοιχτό στυλ παιχνιδιού της, την έχει οδηγήσει σε μερικά «ανάποδα» αποτελέσματα – κερδίζει κάποια δύσκολα παιχνίδια και χάνει σε άλλα που θεωρείται φαβορί. Εδώ, όμως, βρίσκεται η ευκαιρία για τον παίκτη του στοιχήματος.

Ενώ η Fluminense (στο 1.85) παίζει ανοιχτά και κανένα της παιχνίδι τη φετινή σεζόν δεν έχει λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), σημειώνει κατά μέσο όρο λιγότερα γκολ (2,68 ανά αγώνα) από όσα δέχεται (2,86 γκολ ανά αγώνα). Ετσι, με το over 2,5 γκολ να βρίσκεται στο ελκυστικό 1.80 φαντάζει το καλύτερο στοίχημα.

Επιπλέον, το 57% των αγώνων της Fluminense φέτος έχουν ολοκληρωθεί με over 2,5 γκολ. Το ίδιο και το 54% των αγώνων Coritiba τη φετινή περίοδο. Αλλά και τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

FLUMINENSE – CORITIBA        OVER 2,5 ΓΚΟΛ      1,80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).