gsop-greeceΑύριο ξεκινάει το GSOP Live Greece στο Porto Carras της Χαλκιδικής, στο οποίο τουρνουά πόκερ παίρνω μέρος ως Partypoker qualifier. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην αυριανή Day 1A που ξεκινάει στις 14:00 παίρνουν μέρος όσοι συμμετέχουν με direct buy-ins ενώ την Τετάρτη ρίχνονται στη μάχη όσοι κέρδισαν τη συμμετοχή τους online. Τη Day 1B θα συμμετέχει λογικά και ο Adam που αγόρασε μέσω του twoplustwo.com το δεύτερο πακέτο που είχα κερδίσει μέσω της betfair, οπότε δεν αποκλείεται να συναντηθούμε στο ίδιο τραπέζι αν και η πιθανότητα είναι σημαντικά μικρή. Μάλιστα τα τραπέζια θα φιλοξενηθούν σε ολοκαίνουρια αίθουσα που ετοίμασε το Porto Carras με αφορμή το Grand Series of Poker. Το πακέτο του GSOP Live Greece περιελάμβανε 5 νύκτες διαμονή στο ξενοδοχείο, οπότε οποιαδήποτε ενημέρωση θα γίνεται από την όμορφη Χαλκιδική.

party-gsop-porto-carras

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τουρνουά live πόκερ. Η πρώτη φορά ήταν στο Greek Poker Cup I, το πρώτο μεγάλο τουρνουά πόκερ που έγινε στην Ελλάδα με χορηγό το Pokerstars μετά τη «νομιμοποιήση» του πόκερ στη χώρα μας. Στο poker.com.gr μπορείτε να διαβάσετε για την εμπειρία του GPC ενώ το τουρνουά εκείνο αποτέλεσε την αφορμή για τη σύγκριση του online με το live poker. Επόμενη στάση ήταν το EPT Grand Final στη Μαδρίτη, στο οποίο και πάλι συμμετείχα μετά από προκριματικό τουρνουά πόκερ που διεξήχθη στο Pokerstars. Αν στο Greek Poker Cup είχα παίξει αρκετά καλά και αποκλείστηκα λόγω ατυχίας, τίποτα δε συγκρίνεται με την απογοητευτική μου εμφάνιση στον τελικό του European Poker Tour! Απομένει να τριτώσει μια ακόμα συμμετοχή σε live τουρνουά πόκερ που θα μείνω μακριά από τα έπαθλα. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή τη φορά δεν έχω το πόκερ στο μυαλό μου, αλλά μια άγνωστη λέξη για τους εργασιομανείς… Διακοπές!

gsop-live-greece-porto-carras
Μια εικόνα που δε θα αντικρύσουν οι παίκτες του GSOP Live λόγω καιρού

Το Porto Carras αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μου προορισμούς και ήταν ο σημαντικότερος λόγος για να προσπαθήσω να κερδίσω ένα εισιτήριο συμμετοχής στο GSOP Live Greece. Τώρα βέβαια εάν «τύχει» και φτάσω στο τελικό τραπέζι του Σαββάτου δε θα πω όχι! Μέχρι τότε όσοι έχουν ενδιαφέρον να μαθαίνουν την πορεία μου στο τουρνουά πόκερ στη Χαλκιδική ή εντυπώσεις από το ταξίδι, θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής στο Twitter μου και στο Facebook που είναι «must» τελευταία! Δεν αποκλείεται ωστόσο να ανεβάσω και κάποιο ανάλογο κείμενο – ίσως και με φωτογραφίες – στο blog σχετικά με την εμπειρία συμμετοχής στο GSOP Live της Ελλάδας, που μόνο ηλιόλουστη δεν είναι αυτές τις μέρες όπως της παραπάνω φωτογραφίας απογοητεύοντας πιθανόν τους ξένους παίκτες.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν στο Porto Carras αύριο, ας ρίξουν μια ματιά στο πρόγραμμα των δρομολογίων που έχουν οργανωθεί για τη μεταφορά των παικτών από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει λεωφορείο ανά 1.5 ώρα.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.