blogging-apotyxiaΤο 90% των Ελληνικών blogs στοιχήματος είναι καταδικασμένα να αποτύχουν. Αιτία δεν είναι τα προγνωστικά που οδηγούν σε αρνητικά ταμεία και η επανέναρξη του ταμείου μετά από άσχημα αποτελέσματα, με δικαιολογία «μια νέα αρχή». Οπωσδήποτε εάν το σύστημα που εφαρμόζετε στο στοίχημα αποφέρει κέρδος σε βάθος χρόνου και το αποδεικνύετε μέσω της συχνής δημοσίευσης των προγνωστικών σας, η επισκεψιμότητα του blog θα ανέβει. Αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα πως θα έρθουν κι έσοδα από διαφημίσεις και συνεργασίες. Εάν έχετε blog για στοίχημα κι αναρωτιέστε τι κάνετε λάθος, πιθανόν κάποια από τις παρακάτω 4 αιτίες να σας φανεί γνώριμη. Εάν πάλι σκεφτόσαστε να κάνετε θεαματική είσοδο στο χώρο του Ελληνικού blogging για το στοίχημα, καλό είναι να έχετε υπόψη τα ακόλουθα λάθη που θα σας απαγορεύσουν να ονειρεύεστε μια δουλειά πολλών χιλιάδων ευρώ από το σπίτι σας.

Ορθογραφία και Συντακτικό: Ακόμα και τα [intlink id=”4″ type=”category”]καλύτερα προγνωστικά[/intlink] χάνουν την αξία τους όταν για να διαβάσει ο επισκέπτης μια πρόταση, πρέπει να κάνει μετάφραση στη Νεοελληνική γλώσσα. Η ανορθογραφία κουράζει και η έλλειψη σωστής σύνταξης του κειμένου θα αποθαρρύνει τον αναγνώστη να διαβάσει πάνω από 2 σειρές. Μπορεί ο [intlink id=”2231″ type=”post”]Έλληνας παίκτης του στοιχήματος να αναζητά την τελική πρόταση[/intlink] σε ένα κείμενο προγνωστικών 500 λέξεων, αλλά η πλειοψηφία θα θελήσει να διαβάσει και την αιτιολόγηση πίσω από την πρόταση του tipster, οπότε η [intlink id=”1299″ type=”post”]ποιότητα του άρθρου[/intlink] θα τον προελκύσει να επισκεφτεί και πάλι το blog.. Όταν βλέπει «τρέχον μπάνκα», «σηστημα», «διαφήμηση» και «προγνοστικό» – αληθινά παραδείγματα από τυχαία blogs – καταλαβαίνει και το επίπεδο γνώσεων του αρθρογράφου, με τον οποίο συχνά ταυτίζεται.

Πόσο βάρος διαφήμισης αντέχει το blog σας;
Πόσο βάρος διαφήμισης αντέχει το blog σας;

Διαφημίσεις: Καλό είναι ειδικά στην αρχή ένα blog για το στοίχημα να μην έχει ούτε μία διαφήμιση, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να γίνεται γνωστό, ή μέχρι να αποκτήσει πάνω από 100 καθημερινούς επισκέπτες. Δεν υπάρχει νόημα το blog να έχει τις αρχικές παραγράφους 3 κειμένων στην αρχική σελίδα με σεντόνια τις διαφημίσεις δεξιά κι αριστέρα! Ο επισκέπτης κάτι είδε και έκανε κλικ για να βρεθεί στο blog. Μην τον διώχνετε με 5 flash banners μπροστά στα μάτια του και 10 «ουρανοξύστες» banners που κάνουν την μπάρα του scroll να μοιάζει με σπιρτόκουτο.

Ειλικρίνεια: Εάν το ταμείο είναι μείον, δεν είναι ανάγκη να τα βάψετε μαύρα. Μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους πιστούς αναγνώστες σας, αποδεχθείτε τις απώλειες και γιατί όχι πείτε πως κάνετε την 18η νέα αρχή. Δεν είναι κακό να είστε ειλικρινής. Κακό είναι να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν ας πούμε παρακαλάτε τους επισκέπτες να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις για να «στηρίξουν το blog» σε κάθε άρθρο, όταν όλοι γνωρίζουν πως η δημιουργία και η φιλοξενία ενός blog στο Blogspot είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα η συντήρησή του. Το χόμπι μας κάνουμε και γράφουμε αυτά που μας συμβαίνουν στο στοίχημα. Εάν τώρα έχετε αγοράσει dedicated server, πληρώνετε συνδρομή για υποστήριξη του forum κι έχετε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά στην κατασκευή της ιστοσελίδας, χωρίς να έχετε κάνει σχετική έρευνα για την επιχείρηση (πλέον) νωρίτερα, δε θα σας σώσουν τα 5 κλικς παραπάνω.

facebook-friendsΚοινωνική δικτύωση: Το Facebook, το Twitter και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ χρήσιμα στην προώθηση του blog, δε χωράει αμφιβολία. Παρόλα αυτά μπορεί να ενεργήσουν αρνητικά εάν γίνεστε φίλος, με όλους τους φίλους των φίλων των επισκεπτών που έχουν κάνει like το blog σας! Αφήστε να σας βρουν εκείνοι, εάν το blog είναι ποιοτικό θα ακουστεί. Δε χρειάζεται να στέλνετε εκατοντάδες αιτήσεις φιλίας με κίνδυνο να σας κλείσει το λογαριασμό του Facebook. Αρνητικές επιπτώσεις θα έχουν και τα μαζικά spam μηνύματα τύπου: «Συγγνώμη για την ενόχληση, είμαστε ένα τρομερό και φοβερό blog με απίθανα προγνωστικά και κέρδη, σας περιμένουμε». Ευχαριστώ, δε θα πάρω, unfriend please! Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα διαφήμισης για προσέλκυση συνδρομητών του blog. Ναι, κοστίζει, μην περιμένετε να μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ ποτέ και να βγάλετε εκατομμύρια.

Είναι λυπηρό να συναντά κανείς συνεχώς Ελληνικά blogs που έχουν χρόνια να ανανεωθούν. Μετά την ενθουσιώδη αρχή, συχνά έρχεται η [intlink id=”2224″ type=”post”]απογοήτευση και η εγκατάλειψη[/intlink]. Η δημιουργία ενός blog για το στοίχημα είναι μία από τις λίγες δημιουργικές ασχολίες γύρω από το στοίχημα. Διαβάστε για τη σωστή προώθηση ενός blog κι αφήστε το ποιοτικό υλικό του να φέρει τους επισκέπτες που επιθυμείτε. Μην ανησυχείτε, οι διαφημίσεις και οι συνεργασίες θα ακολουθήσουν.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.