agglia-ispania-stoixima-filikos-betfairΟ φιλικός διεθνής αγώνας μεταξύ Αγγλίας και Ισπανίας βρίσκεται στα πρώτα 30 δημοφιλέστερα στοιχήματα στο ανταλλακτήριο της Betfair. Αν και 4 ημέρες μας χωρίζουν μέχρι το δυνατό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Wembley Stadium, ο τζίρος τόσο των ταιριασμένων στοιχημάτων όσο και των αταίριαστων είναι ο μεγαλύτερος αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε όλα τα στοιχήματα ποδοσφαίρου, δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που συγκεντρώνει ο συγκεκριμένος αγώνας. 186,000 ευρώ έχουν ήδη στοιχηματιστεί με τη μερίδα του λέοντος να ποντάρεται στην ομάδα της Ισπανίας (172,000), ενώ σχεδόν 600,000 ευρώ περιμένουν να ταιριαστούν σε χαμηλότερες ή υψηλότερες αποδόσεις. Ρισκάροντας μια πρόβλεψη, δε θα είναι έκπληξη εάν ο τζίρος σε αυτόν τον αγώνα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, μόνο στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων!

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Wembley Stadium, ο αγώνας είναι ήδη sold out και όλα τα εισιτήρια έχουν ήδη διανεμηθεί σε τιμές από 10 έως 65 λίρες. Πλέον μόνο στη μαύρη αγορά θα πρέπει να στραφεί κανείς για να παρακολουθήσει το φιλικό αγώνα, ο οποίος είχε προγραμματιστεί από τις αρχές Οκτώβρη για τις 12 Νοεμβρίου 2011. Ο φιλικός Αγγλία – Ισπανία διεξάγεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την τελική φάση του Euro 2012.

ispania-apodoseis-stoiximaΛόγω της αυξημένης ζήτησης και του ενδιαφέροντος του στοιχήματος στο συγκεκριμένο αγώνα, εντύπωση προκαλεί πέρα από τη συντριπτική συγκέντρωση των στοιχημάτων στην Ισπανία, η ταυτόχρονη πτώση της απόδοσης αυτής με τη σύγχρονη άνοδο της απόδοσης υπέρ της Αγγλίας. Αν και οι φιλικοί αγώνες ανήκουν στις [intlink id=”982″ type=”post”]5 κατηγορίες αγώνων που δε θα πρέπει να στοιχηματίζουμε[/intlink], εντούτοις ο μεγάλος τζίρος επιτρέπει το οποιοδήποτε ρίσκο, ιδιαίτερα δε στην περίπτωση του trading των αποδόσεων. Λογικά η υπάρχουσα τάση θα εξακολουθήσει μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, εκτός αν προκύψουν συνταρακτικά [intlink id=”1871″ type=”post”]νέα και φήμες[/intlink] περί [intlink id=”1909″ type=”post”]απουσιών ή τραυματισμών που θα επηρεάσουν τις αποδόσεις[/intlink]. Προς το παρόν πάντως είναι φανερή η προτίμηση των παικτών στην ομάδα της Ισπανίας, κάνοντας πιο ελκυστική την απόδοση της Αγγλίας. Είναι όμως άραγε αρκετή για να δικαιολογήσει ένα στοίχημα υπέρ της; Θα φανεί τις επόμενες 4 μέρες.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.