ceara-apodosi-stoixima-betfair-grafimaΠτώση της απόδοσης και μεγάλος τζίρος παρατηρείται στον αγώνα Ceara – Santos για το Campeonato Brasileiro, τη στιγμή που στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ο αγώνας είναι προσωρινά φραγμένος. Το «προσωρινά» όπως ήδη θα γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το στοίχημα είναι τυπικό, αφού στην ουσία δεν προβλέπεται να δεχθεί στοιχήματα σε αυτόν τον αγώνα του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ο ΟΠΑΠ. Ο λόγος είναι η μεγάλη [intlink id=”4566″ type=”post”]πτώση της απόδοσης[/intlink] και ο λανθασμένος – όπως φαίνεται – υπολογισμός των αποδόσεων. Η ζήτηση για το στοίχημα υπέρ της Ceara οδήγησε την απόδοση ακόμα και κάτω από 2.00, ενώ τις τελευταίες ώρες διαπιστώνεται μια σχετική ισορροπία μεταξύ backers και layers, μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Το ζήτημα είναι εάν το στοίχημα υπέρ της Ceara δεν έχει πια [intlink id=”288″ type=”post”]value[/intlink], ή εάν τελικά η δίκαιη απόδοση βρίσκεται χαμηλότερα. Μέχρι τις 21:00 που ξεκινάει το παιχνίδι, θα γνωρίζουμε.

ceara-santos-betfair-apodoseis€178.000 έχουν στοιχηματιστεί μέχρι στιγμής στον αγώνα, με τα €170,000 εξ αυτών να έχουν ταιριαστεί σε στοίχημα υπέρ της Ceara! Συνήθως τέτοιο μέγεθος τζίρου δεν αποτελεί ιδιαίτερη είδηση για δημοφιλή Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όμως στην περίπτωση του πρωταθλήματος Βραζιλίας Campeonato που οι υπόλοιποι αγώνες δεν υπερβαίνουν τα €10,000 σε τζίρο, γίνεται κατανοητή η σημασία του αυξημένου ενδιαφέροντος σε αυτόν τον αγώνα. Προγνωστικά μην περιμένετε από εμένα προσωπικά για την αναμέτρηση κόντρα στην Santos. Μπορείτε είτε να ακολουθήσετε την τάση του κόσμου και να εμπιστευτείτε τη συντριπτική πλειοψηφία όπως αυτή αποτυπώνεται στο γράφημα της Betfair, είτε να ρισκάρετε στη μεγάλη απόδοση της Santos (4.3) που είναι πολύ πιο ελκυστική από την αρχική 2.60 του Πάμε Στοίχημα! Μην ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η [intlink id=”1248″ type=”post”]σύγκριση των αποδόσεων[/intlink]!

Αξιοσημείωτο το στοίχημα άνω των €20,000 που φαίνεται στο αρχικό γράφημα, ενδεχομένως δείγμα των ενεργειών που προέρχεται από [intlink id=”4271″ type=”post”]έξυπνο χρήμα[/intlink].

pame-stoixima-fragmenos-vrazilia

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.