la_liga_logoΕπί τη ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων μπαράζ για το Euro 2012, το onlinestoixima.com ρίχνει μια ματιά στους πιθανούς πρωταθλητές των τεσσάρων «μεγάλων» ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η αρχή έγινε με την [intlink id=”4553″ type=”post”]Premier League[/intlink], ακολούθησε  η [intlink id=”4559″ type=”post”]Serie A[/intlink] και σειρά παίρνει τώρα η La Liga.

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανατρέψει την καθεστηκυία τάξη στην Ισπανία. Επειτα από 11 αγωνιστικές, Real Madrid και Barcelona βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της La Liga, με 28 και 25 βαθμούς αντίστοιχα. Η Valencia βρίσκεται στους 24, έχοντας προσπεράσει τη Levante που έχει έναν λιγότερο. Πιο κάτω είναι Sevilla και Malaga με 18 και 17, αντίστοιχα.

Από την 5η αγωνιστική κι έπειτα, η Real Madrid έχει πάρει… φωτιά. Εξι συνεχόμενες νίκες με 29-3 γκολ για την ομάδα του Jose Mourinho που και στο Champions League μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς να έχει δεχτεί ούτε γκολ (στο 4.60 στην αγορά Νικητής Τουρνουά)! Το μεγάλο crash test για τη Real (στο 1.90) θα έρθει σε περίπου έναν μήνα – και μετά από τέσσερις αγωνιστικές – όταν και θα υποδεχθεί στο Santiago Bernabeu την «μισητή» Barcelona. Θα είναι μια ακόμα ευκαιρία για τους Cristiano Ronaldo (13 γκολ) και Lionel Messi (14 γκολ) – αμφότεροι στο 1.85 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ – να  κοντραριστούν πρόσωπο με πρόσωπο. Η Real, όμως, έχει και τον Gonzalo Higuain με 11 γκολ για να παίρνει βοήθειες!

Οι παίκτες του Pep Guardiola δείχνουν, από την άλλη, να έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους τη φετινή σεζόν. Μπορεί τα στατιστικά να δείχνουν πως η Barcelona (στο 1.80) είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, όμως έχει ήδη τέσσερις ισοπαλίες, τις τρεις μακριά από το Camp Nou, όλες με σκορ 2-2! Τουλάχιστον, στο Champions League δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και στοχεύει στο να γίνει η πρώτη ομάδα που θα το κατακτήσει δυο διαδοχικές χρονιές (στο 2.90 στην αγορά Νικητής Τουρνουά).

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει και η Valencia (στο 101.00) που συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές αήττητη (τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες) και παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστική παρά τις πωλήσεις βασικών παικτών της τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Roberto Soldado (στο 21.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) με 6 γκολ μέχρι στιγμής αποδεικνύεται «λίρα εκατό», αλλά με την ομάδα του Unai Emery να μην έχει βάθος στο ρόστερ και τις υποχρεώσεις στο Champions League να «τρέχουν», πιο πιθανό φαίνεται να τερματίζει η Valencia πρώτη, μετά… τα δύο θηρία (στο 1.67 στην αγορά Νικητής Χωρίς Barcelona και Real Madrid)!

Η Levante (στο 4.75 στην αγορά Να Τερματίσει Στην Κορυφαία 4άδα), μετά ξεφούσκωσε μετά τις επτά διαδοχικές νίκες, η Sevilla (στο 2.20 στην αγορά Να Τερματίσει Στην Κορυφαία 4άδα) αν και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δείχνει ιδιαίτερα ασταθής και επιρρεπής στις ισοπαλίες (έξι μέχρι στιγμής) ενώ η πλούσια Malaga (στο 4.50 στην αγορά Να Τερματίσει Στην Κορυφαία 4άδα) έχει πολλά ακόμα να μάθει ώστε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια συμμετοχή στο Champions League.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

HIGUAIN      Πρώτος Σκόρερ στη La Liga @ 8.00

MALAGA     Να Τερματίσει Στην Κορυφαία 4άδα @ 4.50

VALENCIA  Νικητής Χωρίς Barcelona και Real Madrid @ 1.67

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).