PAOK FCΦτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική (και) των ομίλων του Europa League. Σε κάποιους ομίλους τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αναφορικά με τις δυο ομάδες που θα συνεχίσουν στους 32 της διοργάνωσης και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν στοιχηματικά, για κάποιες άλλες, η σημερινή και αυριανή μέρα θα είναι καθοριστική. Συνήθως, κάπου εδώ, στο τέλος μιας φάσης, βρίσκεται το χρήμα για τους παίκτες του στοιχήματος.

Θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τον 1ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η ελληνική ομάδα είναι στην κορυφή με 8 βαθμούς, ενώ από 7 έχουν Rubin Kazan και Tottenham Hotspur, με την τελευταία να υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ. Στο άλλο παιχνίδι θεωρώ δεδομένη τη νίκη της Rubin Kazan (στο 1.11) επί της Shamrock Rovers (στο 16.00), νίκη που πιθανότατα θα έρθει και με πολλά γκολ αλλά και από το πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό και θα πάω και με το 1/1 σε ημίχρονο τελικό (στο 1.42) για την Rubin, για να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, αλλά και με το over 3,5 γκολ (στο 2.20), θεωρώντας πιθανό ένα τελικό σκορ 4-0 (στο 7.50) ή 5-0 (στο 15.00) ή και το 4-1 (στο 16.00) – το γκολ της τιμής για τους Ιρλανδούς.

Με τη νίκη αυτή, η Rubin (στο 2.75 να κερδίσει τον 1ο όμιλο) θα φτάσει στους 10 βαθμούς. Με δεδομένο ότι η Tottenham (στο 1.67 να κερδίσει τον 1ο όμιλο) κερδίζει την τελευταία αγωνιστική την αδύναμη Shamrock μέσα στην Ιρλανδία και φτάνει και αυτή στους 10 βαθμούς, όλα θα κριθούν στους αγώνες του ΠΑΟΚ κόντρα σε Tottenham, αρχικά, και Rubin Kazan στη συνέχεια! Η λογική λέει πως τους Αγγλους δεν τους «χαλάει» και μια ισοπαλία. Θα τερματίσουν με 11 βαθμούς και θα είναι περασμένοι στους 32 του Europa League, αφού ό,τι κι αν γίνει στο ΠΑΟΚ – Rubin Kazan την τελευταία αγωνιστική, θα έχουν σίγουρα μια ομάδα από κάτω τους. Ο ΠΑΟΚ (στο 6.50 να κερδίσει τον 1ο όμιλο), δεν θα έλεγε όχι στην ισοπαλία (στο 4.00) – όχι φυσικά πως αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία δεν θα κάνει το διπλό (στο 7.25).

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για την ομάδα του Laszlo Boloni, κι ας έρχεται η ομάδα του από την «λευκή» ισοπαλία με την Κέρκυρα εντός έδρας, αποτέλεσμα που την άφησε ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία. Παρά τις όποιες απουσίες, ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως στην Ευρώπη ξέρει πώς να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Επιπλέον, οι Spurs θα παραταχθούν για μια ακόμα φορά με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους, αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του Harry Redknapp ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην Premier League – εκεί όπου η Tottenham πετάει από νίκη σε νίκη.

Θα δώσω μεγαλύτερη τύχη στο under 2,5 γκολ (στο 1.85) ενώ δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δεν σκοράρουν και οι δυο ομάδες (στο 1.75).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

RUBIN KAZANSHAMROCK ROVERS         1/1 (Η) @ 1.42

RUBIN KAZANSHAMROCK ROVERS         OVER 3,5 ΓΚΟΛ @ 1.45

TOTTENHAM – ΠΑΟΚ     UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).