carling_league-cupΤα προημιτελικά του League Cup στην Αγγλία αναμένεται να προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει η κόντρα της Chelsea με τη Liverpool και αυτή της Arsenal με τη Manchester City. Το θέμα είναι οι συγκινήσεις να φέρουν και… ευρώ στους παίκτες του στοιχήματος.

Μόλις 10 ημέρες πέρασαν από τη νίκη 2-1 της Liverpool επί της Chelsea μέσα στο Stamford Bridge στο πλαίσιο της Premier League. Και, παρά τη νίκη 3-0 επί των Wolves το Σάββατο, μια ακόμα ήττα δεν αποκλείεται να αποβεί καταστροφική για τον Andre Villas-Boas, καθώς ο Roman Abramovich δεν απέχει και πολύ από το να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Τόσο η Chelsea (στο 1.75) όσο και η Liverpool (στο 4.60) γνωρίζουν πολύ καλά πως δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν κάποιο τρόπαιο φέτος. Γι’ αυτό και Villas-Boas και Kenny Dalglish θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν. Μάλιστα, η Chelsea (στο 5.00) είναι το τρίτο φαβορί και η Liverpool (στο 7.50) το τέταρτο στην αγορά Νικητής Carling Cup, αμφότερες πίσω από τις δυο ομάδες του Manchester, τη United (στο 3.00) και τη City (στο 3.75) ενώ ακολουθεί η Arsenal (στο 8.00).

Ο πρώτος τίτλος που είχε πάρει με την Chelsea ο Jose Mourinho, ήταν το League Cup, το 2005! Και τι δεν θα έδινε ο Villas-Boas να ακολουθήσει τα ίχνη του συμπατριώτη του… Πρώτα, όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Liverpool και του Kenny Dalglish που σε 12 αναμετρήσεις κόντρα στην Chelsea, ως τεχνικός των Reds, δεν έχει ηττηθεί! Επιπλέον, η Liverpool έχει μόλις μια ήττα στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο Stamford Bridge. Χωρίς John Terry και Raul Meireles η Chelsea, πλήρης η Liverpool και έτοιμη για την ισοπαλία. Μετά… βλέπουμε.

Χωρίς Robin van Persie, Theo Walcott, Aaron Ramsey και Abou Diaby δεν ξέρω πώς μπορεί η Arsenal (στο 2.90) να σταθεί κόντρα στην Manchester City (στο 2.35), ακόμα και μέσα στο Emirates. Εστω κι αν η πρωτοπόρος της Premier League δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Mario Balotelli και Gareth Barry. Εστω, επίσης, κι αν η City δεν είναι στα καλύτερά της, όπως φάνηκε στην ήττα 2-1 από τη Napoli στο Champions League και το 1-1 με τη Liverpool στο πρωτάθλημα. Εστω κι αν έχει 36 χρόνια να κερδίσει την Arsenal στο Λονδίνο – κι όταν το έκανε έφτασε στην κατάκτηση του Carling Cup! Ο Arsen Wenger θα πρέπει να ψάξει αλλού το χρυσό που αναζητά από το 2004…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

CHELSEA – LIVERPOOL            X @ 3.50

FERNANDO TORRES       ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ @ 2.45

ARSENAL – MANCHESTER CITY        2 @ 2.35

SERGIO AGUERO ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ @ 2.75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).