bundesligaΤο ερώτημα πριν από την διακοπή λόγω των play-off του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, ήταν ποια ομάδα θα βάλει φρένο στην Bayern Munich. Τα στατιστικά και οι αποδόσεις έλεγαν πως οι Βαυαροί θα φτάσουν άνετα στην κατάκτηση του τίτλου (στο 1.12 στην αγορά Νικητής 2011/12) στη Γερμανία. Η πρώτη που καλείται να αμφισβητήσει αυτή την πεποίθηση είναι η πρωταθλήτρια Borussia Dortmund (στο 7.00 στην αγορά Νικητής 2011/12)!

Με τον Mario Gomez (13 γκολ) να σκοράρει συνεχώς και τον Franck Ribery (6 γκολ) να είναι άξιος συμπαραστάτης, η Bayern (στο 1.60) δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο στην Bundesliga. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Dortmund (στο 5.00) την οποία φιλοξενεί στην Allianz Arena, τότε θα αποκτήσει διαφορά οκτώ βαθμών από την μεγαλύτερη αντίπαλό της. Επιπλέον, οι παίκτες του Jupp Heynckes μπορούν να αισθάνονται αρκετά ασφαλής σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League (στο 6.50 στην αγορά Νικητής 2011/12) – υποδέχονται μεσοβδόμαδα την ουραγό και αδιάφορη Villarreal – την ώρα που η ομάδα του Jurgen Klopp θα δίνει τον «νυν υπέρ πάντων» αγώνα κόντρα στην Arsenal στο Emirates Stadium. Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη η Bayern Munich.

Σε καλή κατάσταση έφτασε στη διακοπή η Kaiserslautern (στο 2.80) τρέχοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (δυο διαδοχικές νίκες και μετά δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, αμφότερες με σκορ 1-1), ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της Bundesliga. Η Bayer Leverkusen (στο 2.30), αντίθετα, δεν έδειχνε σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση ενώ σημαντικό μέρος των δυνάμεών της παίρνουν και οι υποχρεώσεις για το Champions League – ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την Chelsea. Μια ισοπαλία φαντάζει πολύ πιθανή.

Gladbach και Werder Bremen ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση – παρέα με την Dortmund – έχοντας από 23 βαθμούς. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα δείξει πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν. Το σίγουρο είναι πως Borussia (στο 2.50) και Werder (στο 2.55) μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Αλλωστε, με over 2,5 γκολ (στο 1.70) ολοκληρώθηκαν και οι δυο πιο πρόσφατοι αγώνες τους ενώ αμφότερες έχουν δυο από τους πρώτους σκόρερ της Bundesliga: τον Marco Reus (7 γκολ) οι γηπεδούχοι και τον Claudio Pizarro (11 γκολ) οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

KAISERSLAUTERN – LEVERKUSEN X @ 3.20

GLADBACH – WERDER BREMEN       OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.70

BAYERN – DORTMUND  1 @ 1.60

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).