Olympiakos FCΤο Champions League ανέκαθεν ήταν μια διοργάνωση που προσφέρει ευκαιρίες για κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος. Ειδικά όταν υπάρχουν αγώνες στους οποίους η μια από τις δυο ομάδες είναι αδιάφορη ή αναμετρήσεις στις οποίες ο ένας από τους δυο αντιπάλους έχει απουσίες. Όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Ολυμπιακού που έχει και… βεβαρημένο παρελθόν στα εκτός έδρας ματς!

Για την 5η αγωνιστική του Champions League, η Marseille υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Stade Velodrome. Οι Γάλλοι έχουν 7 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση του 6ου Ομίλου και οι Ελληνες μετρούν 3 βαθμούς και είναι ουραγοί. Η ομάδα του Didier Deschamps έρχεται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Montpellier, αποτέλεσμα που έβαλε στοπ στις τρεις σερί νίκες της OM (στο 1.57). Ο Ολυμπιακός του Ernesto Valverde παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναθηναϊκό, με τον Rafik Djebbour να σημειώνει το έκτο του γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις (στο 4.50 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα).

Το κακό για τον Ολυμπιακό (στο 3.80) είναι πως θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Οι μέσοι Pablo Orbaiz και Jean Makoun τραυματίστηκαν στο ματς του Σαββάτου ενώ υπάρχουν αμφιβολίες και για τη συμμετοχή των χαφ Ariel Ibagaza και Ljubomir Fejsa! Η Marseille (στο 4.50 για να κερδίσει τον 6ο Ομιλο) με μια νίκη θα έχει εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στους 16 του Champions League. Ειδικά αν την ίδια ώρα η Arsenal (8 βαθμοί) δεν χάνει από την Borussia Dortmund (4 βαθμοί)…

Πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα στον 5ο Ομιλο, με τις Chelsea (8 βαθμοί), Bayer Leverkusen (6 βαθμοί) και Valencia (5 βαθμοί) να έχουν καθεμιά τις δικές τους ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Την Τετάρτη, πάντως, η Valencia (στο 7,00 για να κερδίσει τον 5ο Ομιλο) έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για να επικρατήσει της Genk στο Estadi de Mestalla.

Απουσίες στη μεσαία γραμμή έχει και η Valencia (στο 1.20), αλλά εντός έδρας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση ομάδων σαφώς πιο δυνατών από την Genk (στο 14.00) που, εκτός των άλλων, είναι και βαθμολογικά αδιάφορη. Επιπλέον, οι Βέλγοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ ισπανικό σύλλογο – αν και έχουν τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αναμετρήσεις! Ο Roberto Soldado (στο 1.70 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στην ήττα 3-2 της ομάδας του Unai Emery από την Real Madrid – όταν και πέτυχε δυο γκολ – και θα οδηγήσει τη Valencia στη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

MARSEILLE – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1 @ 1.57

VALENCIA – GENK          1/1 (H/T) @ 1.60

SOLDADO    ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ VALENCIA – GENK @ 1.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).