Avni-Aker-Stadium-TrabzonsporΕπειτα από τρεις εβδομάδες, το Champions League ανοίγει ξανά τις κουρτίνες για την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Τα σημερινά και αυριανά παιχνίδια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο ποσοστό ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στους 16 της διοργάνωσης. Εκεί που είναι τα… πολλά λεφτά για τους παίκτες του στοιχήματος.

Στον 2ο Ομιλο, η Internazionale Milan δείχνει να έχει «καθαρίσει την μπουγάδα». Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την… Trabzonspor, η ομάδα του Claudio Ranieri ανέβασε στροφές και πέτυχε τρεις διαδοχικές νίκες. Εχοντας 9 βαθμούς όλα δείχνουν πως θα πάρει πιθανότατα την πρώτη θέση στον όμιλο (στο 1.03 στην αγορά Νικητής Ομίλου) και έχει την πολυτέλεια να είναι πιο… χαλαρή στην αναμέτρηση του Huseyin Avni Aker στην Τραπεζούντα. Εχει, μάλιστα, η Inter Milan (στο 2.50) το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της καθώς θα αντιμετωπίσει την CSKA Moscow. Αντίθετα, οι Τούρκοι (στο 2.90), έχοντας 5 βαθμούς, χρειάζονται μόνο τη νίκη για να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης (στο 3.00 για να τερματίσουν στις θέσεις 1-2 του Ομίλου).

Με μοναδική εξαίρεση το 3-0 από την CSKA Moscow, όλα τα υπόλοιπα ματς της Trabzonspor ολοκληρώθηκαν με under 2,5 γκολ ενώ σε παρόμοια στάνταρ κινείται και η Inter Milan που μετράει δύο στα τέσσερα. Με δεδομένη την απουσία του «εγκέφαλου» Wesley Sneijder και την μη ανάγκη των Ιταλών για να πετύχουν κάποιο γκολ, δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από το under 2,5 γκολ (στο 1.65).

Το ποια ομάδα θα βγει νικήτρια από την αναμέτρηση στο Santiago Bernabeu, με την Real Madrid να υποδέχεται την Dinamo Zagreb, δεν χρειάζεται να το πούμε… Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με 10-0 γκολ και με φόρα από την νίκη επί της Valencia, η αρμάδα του Jose Mourinho πάει για ακόμα μια νίκη (στο 1.08). Η Dinamo (στο 28.00) δεν έχει ελπίδες ούτε για την τρίτη θέση του 4ου Ομίλου, μην έχοντας βαθμό μέχρι στιγμής, αλλά και μην έχοντας σκοράρει ως τώρα (0-9 γκολ). Η λογική λέει πως η Real Madrid, εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Champions League (στο 4.50 στην αγορά Νικητής) θα κερδίσει άνετα το ματς και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

TRABZONSPOR – INTER MILAN         UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.65

REAL MADRIDDINAMO ZAGREB   ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η REAL ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ @ 1.48

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).