uefa-champions-leagueΗ τέταρτη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με τους ομίλους 1-4. Κι αν η Τρίτη δεν επεφύλασσε πολλά γκολ και μεγάλα κέρδη – μιας και AC Milan και Chelsea FC «έσπασαν» – η Τετάρτη αναμένεται να αποζημιώσει τους παίκτες του στοιχήματος.

Στον 1ο Ομιλο και στο Estadio El Madrigal, από τη μία ο Juan Carlos Garrido λέει πως η Villarreal CF (5.50) του πρέπει να «παίξει το ματς της ζωής της» και από την άλλη ο Roberto Mancini πως η Manchester City FC (1.60) του είναι «στην καλύτερη στιγμή των τελευταίων 20 χρόνων». Οι απουσίες της ισπανικής ομάδας είναι πάρα πολλές – Giuseppe Rossi, Cani, Cristián Zapata και Nilmar ήταν οι γνωστές, σε αυτές προστέθηκαν κι αυτές των Javier CamuñasMarco Ruben and Marcos Senna… Νοσοκομείο!

Στον 3ο Ομιλο, η Manchester United FC εξακολουθεί να παίζει σε κάθε αγώνα για να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά του 6-1 από τη μισητή συμπολίτισσα City. Το 3-0 επί της Aldershot και το 1-0 επί της Everton δεν ήταν κάτι το… συγκλονιστικό, αλλά η FC Oţelul Galaţi (26.00) προσφέρει μια πραγματική ευκαιρία για εξιλέωση. Ο Sir Alex Ferguson έχει απουσίες σε όλες τις γραμμές – Chris Smalling στην άμυνα, Tom Cleverley και Darron Gibson στο κέντρο, Ashley Young και Ryan Giggs στην επίθεση – αλλά η United (1.08) έχει μάθει να ζει μ’ αυτές. Η άπειρη ομάδα του Dorinel Munteanu στάθηκε καλά στον αγώνα του Βουκουρεστίου, όπου ηττήθηκε από δυο γκολ-πέναλτι του Wayne Rooney, αλλά το Old Trafford είναι… κατηφορικό.

Στον 4ο Ομιλο, ο Ajax (1.45) θα παίξει τα ρέστα του για να πάρει ακόμα μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στη δεύτερη θέση και την πρόκριση στους 16 του Champions League. Η ομάδα του Frank de Boer πήρε σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς από την GNK Dinamo Zagreb (7.00) πριν από δυο βδομάδες στην Κροατία και, σε περίπτωση που κάνει το 2/2 θα βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της. Και είναι πολύ πιθανό να το καταφέρει μιας και ενισχύεται με την επιστροφή του φορ Miralem Sulejmani ενώ απέναντί του θα βρει μια ομάδα που δεν έχει ούτε γκολ ούτε και βαθμό! Μπορεί ο Krunoslav Jurčić να ζήτησε θετικό αποτέλεσμα από τους παίκτες του, αλλά οι Κροάτες θα έχουν κατεβασμένο κεφάλι από το πρώτο ημίχρονο.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

VILLARREAL CF – MANCHESTER CITY FC           2 @ 1.60

MANCHESTER UNITED FC – FC OTELUL GALATI           OVER 3,5 ΓΚΟΛ @ 2.05

AJAX – DINAMO ZAGREB          1/1 (Η) 2.10

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).