goalΠολλές φορές δεν είναι υποχρεωτικό να μαντέψουμε τον τελικό νικητή μιας αναμέτρησης. Ούτε αν θα υπάρξει κάποιος. Ούτε και αν θα σημειωθούν πολλά γκολ σε έναν αγώνα. Μας αρκεί να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, ανεξάρτητα από το ποια (και αν) θα κερδίσει. Η αγορά Goal/No Goal τείνει να γίνει από τις πιο δημοφιλείς στους παίκτες του στοιχήματος και στο stoiximaonline.com θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρεις αγώνες του Σαββατοκύριακου που έχουν όλα τα φόντα να φέρουν το εν λόγω σημείο.

Στη Ligue 1, η Toulouse υποδέχεται τη Valenciennes. Σε μετριότατη κατάσταση η Toulouse (στο 2.20) έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Το 1-0 επί της Rennes, ήταν μάλιστα και το μοναδικό παιχνίδι στο διάστημα αυτό στο οποίο σκόραρε ενώ πριν από αυτή την εξάδα αγώνων, είχε προηγηθεί το 1-0 (και πάλι) επί της Nancy! Σε ανάλογη κατάσταση και η Valenciennes (στο 3.50). Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κατάφερε να σκοράρει μόνο σε ένα – αν και το έκανε τρεις φορές, στο 3-0 επί της Sochaux. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες στη μεταξύ τους αναμέτρηση (στο 1.66).

Η λογική λέει πως η Germinal Beerschot δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς φιλοξενεί την Kortrijk. Κι αυτό γιατί παραμένει αήττητη εντός έδρας, γιατί έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς επί της αντιπάλου της την τελευταία τριετία και γιατί οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους έχουν τέσσερις ήττες σε επτά αναμετρήσεις φέτος. Άλλο, όμως, μας ενδιαφέρει. Η Germinal (στο 2.15) μετράει πέντε στα έξι Goal – τα τέσσερα εκ των οποίων συνεχόμενα. Αντίστοιχα, η Kortrijk  (στο 3.30) μετρούσε τέσσερα συνεχόμενα Goal μέχρι να ηττηθεί 4-0 από την Gent την προηγούμενη εβδομάδα και να σπάσει το σερί. Το Goal (στο 1.61) θα κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Στην Πορτογαλία υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβόνας ανάμεσα στην Benfica και την Sporting. Δυο ομάδες που φημίζονται για το επιθετικό πνεύμα τους. Η Benfica (στο 1.80) μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με την Porto ενώ έναν βαθμό πιο κάτω βρίσκεται η Sporting (στο 4.33). Οι «αετοί» έρχονται από την πολύτιμη ισοπαλία 2-2 στην Manchester United που τους έδωσε την πρόκριση στους 16 του Champions League ενώ έχουν σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Τα «λιοντάρια», μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες, στις οποίες σημείωσαν 18 γκολ (3 κατά μέσο όρο). Επιπλέον, η Benfica έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ενώ η Sporting μόνο σε ένα δεν τα κατάφερε. Το Goal (στο 1.90) αναμένεται να εμφανιστεί εύκολα – κι ας έχει αντιρρήσεις η παράδοση (τρία διαδοχικά 2-0).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

TOULOUSEVALENCIENNES NO GOAL @ 1.66

GERMINAL – KORTRIJK           GOAL @ 1.61

BENFICA – SPORTING    GOAL @ 1.90

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).