Real Madrid FCΤο αν η 13η αγωνιστική της La Liga θα αποδειχθεί και… γρουσούζικη για κάποιες ομάδες ή για τους παίκτες του στοιχήματος, απομένει να φανεί αυτό το τριήμερο. Το σίγουρο είναι πως η προηγούμενη ήταν… εξαιρετική για όσους κυνηγούν ισοπαλίες, αφού έξι από τα 10 ματς δεν ανέδειξαν νικητή! Το πρόγραμμα, πάντως, ευνοεί για ανάλογα πονταρίσματα.

Το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου στο Mestalla, με την Valencia να φιλοξενεί τη Real Madrid. Η ομάδα του Jose Mourinho ήταν σε εκπληκτική κατάσταση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, έχοντας επτά διαδοχικές νίκες, με γκολ 29-4! Όχι πως οι παίκτες του Unai Emery πάνε πίσω, αφού έρχονται από αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, με τέσσερις νίκες (τις τρεις διαδοχικές) και δυο ισοπαλίες, με γκολ 9-3! Το κακό για τους γηπεδούχους (στο 6.50) είναι πως έχουν να σκέφτονται και το παιχνίδι που ακολουθεί για το Champions League απέναντι στην Genk, την ώρα που η Real Madrid (στο 1.50) έχει «καθαρίσει» με την υπόθεση πρόκριση και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου (στο 4.50 στην αγορά Νικητής Champions League).

Παιχνίδι το οποίο είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή είναι αυτό ανάμεσα στη Granada και την Mallorca. Οι νεοφώτιστοι (στο 2.25) βασίζουν πολλά στην έδρα τους (έχουν πάρει εκεί τους έξι από τους εννέα βαθμούς τους) θέλοντας να πετύχουν το στόχο της παραμονής, αλλά για την ώρα βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι (στο 3.20), με τον Joaquin Caparros πλέον στον πάγκο τους, είναι κάκιστοι μακριά από το νησί – με δυο ισοπαλίες σε πέντε εξόδους και μόλις τρία γκολ ενεργητικό – αλλά εσχάτως δείχνουν… προτίμηση στις ισοπαλίες: και οι τέσσερις φετινές τους σημειώθηκαν στα έξι τελευταία ματς. Επιπλέον, το 6/6 under 2,5 γκολ (στο 1.55) που μετράει η Granada εντός έδρας, δείχνει το δρόμο για ακόμα ένα σημείο.

Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονταν Racing Santander και Malaga πριν την 15θημερη διακοπή. Οι γηπεδούχοι του Hector Raul Cuper (στο 3.05) συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές αήττητοι, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, ενώ όπως δείχνουν και τα στατιστικά, είναι… μετρ των ισοπαλιών, καθώς μετρούν έξι μετά από 11 αγωνιστικές – από τρεις εντός κι εκτός έδρας. Επιπλέον, δεν σκοράρουν ούτε κατόπιν αιτήσεως (2-2 τα γκολ)! Η Malaga του Manuel Pellegrini (στο 2.35) πήρε τέσσερις βαθμούς στα δυο τελευταία παιχνίδια της, βάζοντας τέλος στο σερί τριών ηττών (με γκολ 0-9). Δεν αποκλείεται οι δυο ομάδες να «βολευτούν» με τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ πολλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το under 2,5 γκολ (στο 1.68).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

VALENCIAREAL MADRID    2 @ 1.50

GRANADA – MALLORCA           X @ 3.30

GRANADA – MALLORCA           UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.55

RACING – MALAGA         X @ 3.25

RACING – MALAGA         UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.68

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).