Premier LeagueΜετά την ολοκλήρωση και των play-off του Euro 2012, οι ομάδες της Premier League – και όχι μόνο – επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να προσέξουν πως κάποιοι παίκτες ίσως επιστρέψουν τραυματίες ή κουρασμένοι, κάτι που ασφαλώς θα επηρεάσει την απόδοσή τους και τα αποτελέσματα των ομάδων τους.

Στο Carrow Road η Norwich υποδέχεται την Arsenal. Οι νεοφώτιστοι έχουν εκπλήξει ευχάριστα μέχρι στιγμής, όχι μόνο για τους βαθμούς που έχουν μαζέψει, αλλά και για το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζουν. Τα «καναρίνια» (στο 5.00) έρχονται από έξι over 2.5 γκολ (στο 1.571) στα επτά τελευταία ματς ενώ οι «κανονιέρηδες» (στο 1.60) έχουν 7/7! Τα στατιστικά αυτά δείχνουν το δρόμο για τα πονταρίσματα.
Το αήττητο της Newcastle διακυβεύεται στο City of Manchester Stadium. Η πρωτοπόρος – και επίσης αήττητη – Manchester City περιμένει τις «καρακάξες» για να διατηρήσει ή και να αυξήσει το προβάδισμα των πέντε βαθμών έναντι της Manchester United. Η City (στο 1.285) έρχεται από έξι διαδοχικές νίκες (με πέντε over 2,5 γκολ – στο 1.55 – στο διάστημα αυτό) ενώ η Newcastle (στο 9.00) έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες, με ισάριθμα over 2,5 γκολ. Συνήθως η διακοπή δεν βοηθάει τις ομάδες που έχουν βρει ρυθμό και πιθανότατα η Newcastle το πληρώσει με πολλά γκολ στο Manchester.

Το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League διεξάγεται στο Stamford Bridge, με την Chelsea να υποδέχεται τη Liverpool. Οι «μπλε» (στο 1.75) φιλοδοξούν να ανακάμψουν μετά την ήττα στο προηγούμενο ντέρμπι που έδωσαν στο ίδιο γήπεδο (3-5 από την Arsenal) ενώ οι «κόκκινοι» (στο 4.20) να ρεφάρουν τις δυο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Norwich και Swansea. Η ομάδα του Andre Villas-Boas έχει σκοράρει σε όλα εκτός από δύο παιχνίδια ενώ αυτή του Kenny Dalglish στα ντέρμπι έχει τον τρόπο να πετυχαίνει γκολ – το κατάλαβαν πολύ καλά Arsenal και Manchester United. Η λογική λέει πως Και Οι Δυο Ομάδες θα Σκοράρουν (στο 1.75).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

NORWICHARSENAL    OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.571

MANCHESTER CITY – NEWCASTLE OVER 2.5 ΓΚΟΛ @ 1.55

CHELSEALIVERPOOL            ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ @ 1.75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).