Serie-A-2011-2012Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να πήρε «κεφάλι» στην κορυφή της Serie A, ωστόσο η Juventus θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο προκειμένου να υπερασπιστεί τη θέση της, καθώς φιλοξενείται στην «Αιώνια Πόλη» από τη Lazio. Σίγουρο σημείο για τους παίκτες του στοιχήματος ο άσος της AC Milan που υποδέχεται την Chievo.

Μπορεί μακριά από το Friuli να παρουσιάζει ασταθέστατη εικόνα, ωστόσο μέσα σε αυτό η Udinese μετράει το απόλυτο, με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με 10-1 γκολ. Ωστόσο, δείχνει πως δεν «πατάει καλά» στα τελευταία ματς η Udinese (στο 2.20) του Francesco Guidolin που θα έχει στο μυαλό της και τον αγώνα για το Europa League και θα έχει προβλήματα κόντρα στην ανεβασμένη Roma (στο 3.20). Οι φιλοξενούμενοι του Luis Enrique έρχονται από δυο διαδοχικές νίκες, στις οποίες πρόσεξαν την άμυνά τους. Udinese και Roma μετρούν από τρία στα πέντε (3/5) under 2,5 γκολ (στο 1.72) εντός κι εκτός έδρας, αντίστοιχα. Πιθανότατα φέρουν ακόμα ένα.

Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζεις για να παραμείνεις στην κατηγορία. Και η Lecce έχει υποχρέωση να πάρει αυτό κόντρα στην Catania για να απεγκλωβιστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι του Eusebio Di Francesco δείχνουν να παλεύουν σκληρά στα τελευταία παιχνίδια τους ενώ την Catania (στο 2.50) μάλλον την πήρε η κάτω βόλτα, καθώς έρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Ναι μεν η Lecce (στο 2.50) δεν έχει νίκη εντός έδρας, αλλά δεν είναι δυνατόν να δίνεται ως ελαφρύ φαβορί κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει νίκη εκτός και δέχεται πάνω από 2,5 γκολ μέσο όρο – η Catania έχει δεχθεί 13 γκολ στα πέντε ταξίδια της.

Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας με 14-6 γκολ. Αυτή είναι η Palermo (στο 2.05). Δυο μόλις βαθμοί σε πέντε ταξίδια της και μόλις ένα γκολ υπέρ (συνολικά 1-5). Αυτή είναι η Fiorentina (στο 3.40). Ακόμα και η αλλαγή προπονητή, με τον Delio Rossi να αναλαμβάνει τα ηνία, δεν συνοδεύτηκε με νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Viola, αν και το 0-0 με την AC Milan δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό πως τέσσερα από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της Fiorentina ολοκληρώθηκαν με under 2,5 γκολ (στο 1.66). Και σίγουρα στην Palermo θα προσέξουν λίγο περισσότερο την άμυνά τους μετά το βαρύ 3-0 από τη Juventus…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

UDINESE – ROMA UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.72

LECCECATANIA           1 @ 2.50

PALERMO – FIORENTINA         UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.66

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).