Olympiacos – CAJA LABORALΜην έχοντας περιθώρια για απώλειες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Caja Laboral στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των ομίλων της Euroleague. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει κι άλλες αναμετρήσεις που προσφέρουν ευκαιρία για στοίχημα και κέρδη.

Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, ο 1ος όμιλος της Euroleague ήταν ο πιο ισορροπημένος. Τρεις ομάδες είχαν ρεκόρ 4-3 κι άλλες τρεις είχαν 3-4. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Caja Laboral (στο 3.10) και στη δεύτερη ο Ολυμπιακός (στο 1.40), με τις δυο ομάδες να κοντράρονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κατεξοχήν ομάδα έδρας φέτος ο Ολυμπιακός, έχει κερδίσει και τα τρία φετινά παιχνίδια του στον Πειραιά, ενώ μετράει τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί της Caja. Στο πρώτο φετινό παιχνίδι, η Caja επικράτησε 81-79 του Ολυμπιακού, χάρη σε καλάθι του  Pablo Prigioni στα 1,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια νίκη μακριά από το σπίτι τους, αυτή που πέτυχαν στην [intlink id=”4718″ type=”post”]Fenerbahce/Ulker[/intlink].

Οι Ισπανοί θα έρθουν με [intlink id=”1909″ type=”post”]απουσίες[/intlink], καθώς οι Goran Dragic και Kevin Saraphin αποχώρησαν από την ομάδα ενώ ο Milko Bjelica (10 πόντοι μέσο όρο) είναι τραυματίας. Η Caja έχει τον πρώτο σκόρερ της Euroleague, τον Mirza Teletovic, που σημειώνει 21,6 πόντους μέσο όρο, αλλά και ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερηφανεύεται για τον «καυτό» Βασίλη Σπανούλη, που είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με 19,3 πόντους μέσο όρο. Η ομάδα του Dusan Ivkovic σκοράρει εύκολα στο ΣΕΦ (81 πόντους με Fenerbahce/Ulker, 91 με Nancy και 88 με Bilbao), κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τις εκτός έδρας επιδόσεις της Laboral (69 με Fenerbahce/Ulker, 85 με Nancy και 68 με Cantu). Δύσκολα θα σημειωθούν πάνω από 153,5 πόντοι (στο 1.85). Ειδικά εν τη απουσία του Bjelica…

Ένα πολύ σπουδαίο ματς, για τον 3ο όμιλο της Euroleague, διεξάγεται στην Madrid Caja Magica, με τη Real Madrid να υποδέχεται την Maccabi Electra. Παιχνίδι που εν πολλοίς θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς αμφότερες έχουν ρεκόρ 5-2, με την Maccabi (στο 4.20) να έχει κερδίσει 88-82 τη Real (στο 1.25) στο Ισραήλ. Rudy Fernandez (13,1 πόντοι μέσο όρο) και Serge Ibaka (4,7 ριμπάουντ μέσο όρο) συμφώνησαν πρόσφατα να λύσουν το συμβόλαιό τους με τη Real, για την οποία είναι αμφίβολοι οι Novica Velickovic και Marty Pocius (7,4 πόντοι μέσο όρο). Αλλαγή είχαμε και στη Maccabi, με τον Jordan Farmer (πρώτος σκόρερ με 14,1 πόντους μέσο όρο) να αποχωρεί.

Η Real του Pablo Laso έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης (με 87,9 πόντους μέσο όρο) ενώ είναι και η μοναδική ομάδα που έχει σπάσει την 100άρα! Επιπλέον, εντός έδρας, στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής, σημείωσε από, τουλάχιστον, 85 πόντους! Οι πολλές αλλαγές στις δυο ομάδες – και ιδίως στη Real – ίσως φέρουν κάποια ανισορροπία, ενώ και η αποχώρηση του Farmer από την «ομάδα του λαού», θα στοιχίσει σε πόντους στο ματς. Δύσκολα θα φτάσουμε στους 160 (στο 1.85).

Προγνωστικά μπάσκετ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – CAJA LABORAL       UNDER 153,5 ΠΟΝΤΟΙ @ 1.85

REAL MADRID – MACCABI TEL AVIV          UNDER 159,5 ΠΟΝΤΟΙ @ 1.85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version