la_liga_logoΗ σούπερ αναμέτρηση της Real Madrid με την Barcelona είναι μια… ιστορία από μόνη της. Από τις αρχές της εβδομάδας έχουν παιχτεί εκατομμύρια ευρώ (και όχι μόνο) στο Clasico, έβδομο μέσα στο 2011! Σαφώς και η αναμέτρηση αυτή ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της La Liga, ωστόσο δεν είναι η μοναδική που υπόσχεται χρήματα!

Σε ντέρμπι τύπου Real Madrid και Barcelona, προγνωστικά για το ποια ομάδα θα κερδίσει, δεν χωρούν. Κι ας μετράει η Real (στο 2.40) 10 διαδοχικές νίκες κι ας έχει η Barcelona (στο 2.90) τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας φέτος, όλες με σκορ 2-2, αλλά και τρεις βαθμούς λιγότερους από την μεγάλη της αντίπαλο, με έναν αγώνα περισσότερο! Cristiano Ronaldo (στο 2.10 στην αγορά Να Σκοράρει) και Lionel Messi (στο 2.35 στην αγορά Να Σκοράρει) έχουν από 17 γκολ – και τον Messi να έχει σκοράρει 7 φορές στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στο Santiago Bernabeu – η λογική λέει πως θα βρουν δίχτυα για μια ακόμα φορά – ίσως και παραπάνω από μία φορά. Real και Barcelona σκοράρουν ανελλιπώς επομένως λογικά αμφότερες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (στο 1.60 στην αγορά Και οι Δυο Ομάδες να Σκοράρουν). Με την Barcelona να έχει σημειώσει 11 γκολ στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων της, δεν αποκλείεται να δούμε γκολ από νωρίς (στο 3.00 στην αγορά Να μπει γκολ στο πρώτο 15λεπτο)!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον πιάσαμε! Η Athletic Bilbao (στο 1.35) φιλοξενεί την Racing Santander (στο 8.75) φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δυο αγωνιστικές. Ειδικά η ήττα από τη νεοφώτιστη Granada έκατσε… βαριά στο στομάχι των Βάσκων που έχουν να σκέφτονται και το παιχνίδι της Τετάρτης με την Paris Saint Germain για το Europa League. Εκπληκτική η παράδοση της Bilbao κόντρα στη Racing μέσα στο San Mames, επτά χρόνια αήττητη με τρεις διαδοχικές νίκες. Ακόμα πιο εκπληκτικό το ότι την τελευταία τριετία η Athletic παραμένει αήττητη με πέντε νίκες εκ των οποίων οι τρεις με σκορ 2-1! Η πρόσφατη συμπεριφορά των δυο ομάδων ευνοεί το goal/goal (στο 2.15 στην αγορά Και οι Δυο Ομάδες να Σκοράρουν) ενώ αξίζει ένα ρίσκο και στο ακριβές σκορ 2-1 (στο 9.00).

Με την Espanyol (στο 2.70) να έχει συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (δυο ισοπαλίες αμφότερες 0-0 και τρεις ήττες όλες με 2-1!) και την Atletico Madrid (στο 2.60) να ενισχύεται με τις επιστροφές βασικών παικτών αλλά και να μετράει μόνο μια ήττα την τελευταία τετραετία στην Βαρκελώνη (δυο νίκες και μια ισοπαλία στα άλλα ματς), αξίζει ένα ρίσκο στην μη ήττα της Atletico (στο 1.46). Κι ας έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στις έξι φετινές εξορμήσεις της μέχρι στιγμής…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

REAL – BARCELONA      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ @ 1.60

MESSI            ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ REAL – BARCELONA @ 2.35

BILBAOSANTANDER   ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ @ 2.15

BILBAO – SANTANDER   2-1 (ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ) @ 9.00

ESPANYOL – ATLETICO MADRID      X2 (ΔΕ) @ 1.46

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).