Premier LeagueΜε το Μάντσεστερ να… θρηνεί για τον «υποβιβασμό» της United και της City στο Europa League και το Λονδίνο να δείχνει πως παραμένει δυνατό με τις Chelsea και Arsenal στους 16 του Champions League, η 15η αγωνιστική της Premier League προμηνύεται συναρπαστική για τους παίκτες του στοιχήματος.

Εχοντας ξεκουράσει αρκετούς από τους λεγόμενους βασικούς μεσοβδόμαδα στην (ανώδυνη) ήττα 3-1 από τον [intlink id=”4761″ type=”post”]Ολυμπιακό στο Champions League[/intlink], η Arsenal (στο 1.55) έχει την ευκαιρία να διευρύνει το αήττητο σερί του τελευταίου διμήνου. Με έξι νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια της, η Arsenal έχει φτάσει σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα. Επιπλέον, κόντρα στην Everton (στο 6.25) η παράδοση είναι συντριπτικά με το μέρος της: από τη σεζόν 1999/2000, μετράει δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες στο Λονδίνο, ενώ την τελευταία τετραετία έχει να λέει για έξι νίκες και δυο ισοπαλίες κόντρα στην Everton, ανεξαρτήτως έδρας. Και με τον Robin Van Persie (στο 1.90 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) να σκοράρει κατά ριπάς έχοντας φτάσει τα 14 γκολ μέχρι στιγμής – η λογική λέει πως η Arsenal θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που μεσοβδόμαδα θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους 32 του Europa League είναι αυτή που θα γίνει στο Brittania, με την Stoke City (στο 3.60) να υποδέχεται την Tottenham Hotspur (στο 2.00). [intlink id=”4735″ type=”post”]Σε καλή κατάσταση η Stoke[/intlink], έρχεται από δυο διαδοχικές νίκες, αλλά σε ακόμα καλύτερη η Tottenham που συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες επιτυχίες, στις οποίες τέσσερις φορές σημείωσε από τρία γκολ και στις άλλες δύο, από δύο γκολ. Την τελευταία τριετία, το αποτέλεσμα που βγαίνει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι πάντα το ίδιο (2-1) – μια φορά κέρδισε η Stoke, πέρυσι και πρόπερσι η Tottenham. Ποιος θα κερδίσει δεν μας νοιάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο το over 2,5 γκολ (στο 1.85) είναι σε εξαιρετική απόδοση.

Σούπερ ντέρμπι στο Stamford Bridge, με την τέταρτη Chelsea (στο 2.375) να φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη Manchester City (στο 2.875). Η Chelsea δείχνει να ανακάμπτει, κερδίζοντας 3-0 τις Wolves και Newcastle για την Premier League, αλλά και την Valencia με το ίδιο σκορ για το Champions League. Αντίθετα, η Manchester City μπορεί να κέρδισε 2-0 την Bayern Munich, ωστόσο «υποβιβάστηκε» στο Europa League, ελέω Napoli. Σίγουρα η ψυχολογία των παικτών του Roberto Mancini δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο… Επτά over 2,5 γκολ σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για την Chelsea. Εξι over 2,5 γκολ σε επτά εξορμήσεις της Manchester City. Αρα, λογική πρόταση το over 2,5 γκολ (στο 1.80). Κι επειδή η άμυνα της Chelsea είναι κάπως… αργοκίνητη, δεν αποκλείεται να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Sergio Aguero (στο 2.75 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ARSENAL – EVERTON    1 @ 1.55

VAN PERSIE           ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ARSENAL – EVERTON @ 1.90

STOKE – TOTTENHAM   OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.85

CHELSEA – MANCHESTER CITY        OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.80

AGUERO      ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ CHELSEA – MANCHESTER CITY @ 2.75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).