Premier LeagueΗ Manchester City έχει πάρει κεφάλι και οι απώλειες των διεκδικητών δείχνουν πως δύσκολα θα χάσει τον τίτλο στην Premier League. Το παιχνίδι με τη Norwich στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής δεν φαίνεται να κρύβει παγίδες, σε αντίθεση με αυτά των Manchester United (σε Aston Villa) και Chelsea (σε Newcastle).

Η ισοπαλία στη Liverpool (1-1) μπορεί να έβαλε τέλος στο σερί των επτά νικών για την Manchester City (στο 1.615 στην αφορά Νικητής 2011/12) – με 25-6 γκολ – ωστόσο την διατήρησε στην κορυφή της Premier League με πέντε βαθμούς διαφορά από την συμπολίτισσα United (στο 3.00 στην αγορά Νικητής 2011/12). Στο ίδιο διάστημα η City (στο 1.166) μέτρησε έξι διαδοχικά over 3,5 γκολ (στο 2.00). Η νίκη επί της Arsenal μεσοβδόμαδα για το League Cup, με το γκολ του Sergio Aguero, διατήρησε σε ψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση των παικτών του Roberto Mancini που, πάντως, έχουν δύσκολο έργο την επόμενη εβδομάδα για το Champions League. Η Norwich (στο 15.00) δεν είναι ομάδα που μπορεί να απειλήσει τη City και απλά θα προσπαθήσει να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το Μάντσεστερ.

Η Manchester United (στο 1.65) πάλι, δεν φαίνεται να σηκώνει κεφάλι. Μέχρι και από την Crystal Palace ηττήθηκε στο League Cup και αποκλείστηκε και μάλιστα μέσα στο Old Trafford! Το έργο της μέσα στο Villa Park κόντρα στην Aston Villa (στο 5.25) θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, με τους «χωριάτες» να είναι η προσωποποίηση της ισοπαλίας – επτά σε 13 αγωνιστικές, οι πέντε εκτός. Επιπλέον, η παράδοση την τελευταία τριετία δείχνει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς (στο 3.60)! Δεδομένου, μάλιστα, πως η Manchester United στα έξι τελευταία παιχνίδια της σημειώνει από ένα γκολ, ρισκάρουμε λίγο παραπάνω με το 1-1 τελικό σκορ (στο 7.00).

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Everton (στο 1.70) που έρχεται από δυο διαδοχικές νίκες, σκαρφαλώνοντας στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Και υποδέχεται μια Stoke City (στο 5.00) που έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες να κερδίσει την ουραγό Blackburn και να ανασάνει βαθμολογικά. Εχοντας και τις υποχρεώσεις για το Europa League – την Πέμπτη έπαιζε με την Dynamo Kiev – η Stoke δεν αποκλείεται να κινδυνέψει ακόμα και με υποβιβασμό (στο 17.00 στην αγορά Υποβιβασμός 2011/12). Μάλιστα, ειδικά μακριά από το Britannia παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμη, έχοντας δεχθεί 15 γκολ σε έξι εξόδους της (2,5 κατά μέσο όρο). Την τελευταία τριετία η Everton επικράτησε δυο φορές της Stoke στο Goodison Park – ισοπαλία το άλλο ματς. Μπορεί να τριτώσει το καλό…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

MANCHESTER CITY – NORWICH       OVER 3,5 ΓΚΟΛ @ 2.00

ASTON VILLA – MANCHESTER UNITED            X @ 3.60

EVERTON – STOKE CITY           1 @ 1.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).