TottenhamΗ 17η αγωνιστική στην Premier League ολοκληρώνεται με ντέρμπι στο Λονδίνο, καθώς η Tottenham Hotspur υποδέχεται την Chelsea, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν θέση στην πρώτη τετράδα και συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μέχρι και την περίοδο 2006/07, το White Hart Lane ήταν κάτι σαν… εξοχικό για την Chelsea. Τρεις διαδοχικές νίκες επί της Tottenham, έξι νίκες (και μια ισοπαλία) την τελευταία επταετία, συνολικά 17 χρόνια αήττητη! Το πράγμα, όμως, άλλαξε την τελευταία πενταετία, με τους Spurs να μετράνε τρεις νίκες (όλες στο γκολ) και δυο ισοπαλίες κόντρα στους Blues. Σε αυτό το διάστημα, η παράδοση έδωσε τρία over 2,5 γκολ (στο 1.75) και δύο under 2,5 γκολ (στο 1.95).

Η ήττα της Tottenham (στο 2.50) από τη Stoke πριν 10 μέρες έκανε πολλούς να αναρωτιούνται μήπως πάρει την κάτω βόλτα, όμως [intlink id=”4834″ type=”post”]η νίκη 1-0 επί της Sunderland[/intlink], που ήρθε και με αρκετές απουσίες, την διατήρησαν στην τρίτη θέση της Premier League. Μάλιστα, η Tottenham έχει δυο βαθμούς περισσότερους από την Chelsea (στο 2.70) κι έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Andre Villas-Boas ανέκτησε τις ελπίδες τίτλου μετά τη νίκη επί της Manchester City, όμως η ισοπαλία 1-1 στην Wigan δεν έδωσε στην Chelsea την ευκαιρία να φτάσει στις τέσσερις διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ο Πορτογάλος τεχνικός.

Chelsea FCΟι [intlink id=”1909″ type=”post”]απουσίες[/intlink] της Tottenham ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αν και η Chelsea έχει δεχτεί τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα γκολ της μετά το 85ο λεπτό. Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό πως ο νεαρός Daniel Sturridge, που έχει φτάσει τα οκτώ γκολ στην Premier League, έχει πετύχει τα διπλάσια από όσα οι καλοπληρωμένοι Didier Drogba και Fernando Torres μαζί…

Παιχνίδι δύσκολο για προβλέψεις, αλλά είναι από αυτά που «καθαρίζουν» οι μεγάλες προσωπικότητες. Και από αυτές η Chelsea έχει περισσότερες και δεν βλέπω να χάνει εκ νέου στο White Hart Lane. Με πιθανές τις απουσίες των Gareth Bale, Jermain Defoe και Emmanuel Adebayor η δύναμη πυρός της Tottenham του Harry Redknapp αποδυναμώνεται σημαντικά. Περιμένω συντηρητικό παιχνίδι, με το under 2,5 γκολ να είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και τον Drogba (στο 2.70 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) να βρίσκει, επιτέλους, δίχτυα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Tottenham – Chelsea            Under 2,5 γκολ @ 1.95

Tottenham – Chelsea            Μία Μόνο Ομάδα θα Σκοράρει @ 2.40

Drogba           Να Σκοράρει Στον Αγώνα Tottenham – Chelsea @ 2.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).