Serie-A-2011-2012Η Juventus παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη Serie A και φαντάζει φαβορί για τον τίτλο, όμως Udinese και AC Milan δείχνουν ικανές να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της. Ωστόσο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, αμφότερες έχουν δύσκολες αποστολές.

Εχοντας ως όπλο την έδρα της, η Genoa (στο 3.75) προσπαθεί να μείνει σε τροχιά Ευρώπης. Με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες στη Γένοβα, η Genoa του Alberto Malesani δείχνει ικανή να κόψει βαθμούς από την AC Milan (στο 1.90) που… έχει πάρει φόρα. Με έξι νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια και γκολ 22-6 η AC Milan δείχνει ικανή να διατηρήσει τα σκήπτρα στη Serie A (στο 1.90 στην αγορά Πρωταθλητής 2011/12). Μάλιστα, στο διάστημα αυτό η ομάδα του Massimiliano Allegri προσέφερε έξι στα επτά over 2,5 γκολ (στο 1.82) και πέντε στα επτά over 3,5 γκολ (στο 3.25). Και η Genoa μετράει τρία στα πέντε over 2,5 γκολ εντός έδρας, επομένως διαλέγετε και παίρνετε σημείο.

Η άλλη ομάδα του Μιλάνου, η Inter (στο 1.95) φιλοξενεί την Udinese (στο 3.75) θέλοντας να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται. Οι νίκες επί των Cagliari (2-1 εντός) και Siena (1-0 εκτός), σίγουρα δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό για την Inter Milan, ωστόσο την ανέβασαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με την πρόκριση στους 16 του Champions League – και μάλιστα από την πρώτη θέση – να είναι εξασφαλισμένη, ο Claudio Ranieri επιθυμεί την βαθμολογική ανάκαμψη στη Serie A. Η Udinese, που έμεινε στο 0-0 με τη Rennes για το Europa League και ακόμα δεν εξασφάλισε την συμμετοχή στους 32 της διοργάνωσης, στηρίζεται στην έδρα και την άμυνά της για να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Εχει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο Friuli και έξι under 2,5 γκολ (στο 1.98) σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από αυτό! Με μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό μέσα στο San Siro για την Inter Milan και μόνο τρία γκολ για την Udinese εκτός έδρας, δύσκολα θα «ανοίξει» το ματς.

Εντάξει, η Lazio (στο 1.44) ηττήθηκε στο Olimpico από τη Juventus και η Novara (στο 7.00) επικράτησε της Parma. Εντάξει, η Lazio έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ σε έξι εντός έδρας αγώνες. Επιπλέον, η Lazio έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση από την αναμέτρηση με τη Vaslui για το Europa League. Όμως, η Novara έχει δεχθεί 11 γκολ σε έξι εξορμήσεις της, στις οποίες απέσπασε μόλις δυο ισοπαλίες. Ο Miroslav Klose (6 γκολ) γνωρίζει πολύ καλά πώς να ξεκλειδώνει «κλειστές» άμυνες. Και η Lazio θα επιστρέψει στη μάχη του τίτλου με μια εύκολη νίκη.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

GENOA – AC MILAN        OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.82

INTER MILAN – UDINESE          UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.98

LAZIO – NOVARA 1 @ 1.44

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).